Kjole eller smoking?

Tenkte automatisk at denne historien måtte være fra USA, men neida, det er grannlandet Sverige. Stå på!

http://www.aftenposten.no/nyheter/dustoreverden/article987523.ece

<em>Nikko</em> sitt bilete

Way to Gogo!

Og fordomsfriheten når nye høyder i grannlandet! Fy faen, opplevde at noen elever var inne på profilen til en i deres klasse som var registrert på gaysir. "Tihi knis. Se her da!" Jeg spurte dem rett ut om det var noe galt med å være homo. "eh, heh, neida." I tilfellet over, ser man jo hvor elever i Sverige får sånne holdninger fra. Fremdeles ikke helt lett å være ikke-hetero i et hetero-samfunn.

---
memento mor di


<em>Gird_09</em> sitt bilete

heterogenbombe

Jeg har lenge fundert på hvordan man kan lage en heterogenbombe. (jf hydrogenbombe). Formålet er naturligvis å spalte hetero-genet, dvs det genet som gjør folk heterofile. Alle (nesten) verdens problemer kan igrunnen skyldes på heterofile menn som ikke får nok sex, så derfor går de ut og bomber hverandre eller forurenser verden eller andre dumme ting... Dersom man kan spalte heterogenet slik at bare biseksuelle og homoseksuelle mennesker overlever vil verden bli et paradis med masse syk sex og gratis hiv til mange. Dette vil jeg kjempe for! Så, om det er noen fysikere der ute: du får tre millioner euro så snart jeg har i mine hender en beviselig funksjonelle prototype som kan brukes på det norske storting. Let me know når du har en demonstrasjon klar. Jeg kan ta med noen fordomsfulle folk vi kan bombe.

Sa jeg at du kunne snakke?


<em>batcheeba</em> sitt bilete

Som ansatt i skolevesenet hø

Som ansatt i skolevesenet hører jeg meget, og det er kun to ting jeg klikker på og det er når ungene sier "nigger" eller "homse"
Da blir det faen meg bråk. at unger banner ser jeg forbi, for det er ikke mitt problem, men at de er med på å spre fordommer er noe helt annet. Da slår jeg hardt ned og forklarer.
Man må opplyse, det er det eneste som nytter.
Et mål for meg er at man ikke lenger erdefinert som homse eller svart eller lespe, men menneske først og fremst og at ens leging eller hudfarge ikke skal behøve å være en kampsak.
Dit er det laaaangt igjen...

WIELD IT WISELY, AND WIELD IT RUTHLESSLY


<em>Tollef</em> sitt bilete

det må da

være helt relevant å ha og bruke ord for å definere akkurat disse gruppene. Disse ordene bør selvsagt ikke være verdiladde i hverken positiv eller negativ forstand, men det er helt klart nødvendige ord. Finn gjerne noen andre ord, men politisk sensur av begreper nødvendige språklige begreper, det er jeg imot.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.