Satan i kirkeporten

Her jeg forresten fortalt at man blir lur av å lese VG?

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=101699

<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Det er jo fantastisk morsomt

Det er jo fantastisk morsomt med sataniske symboler i kirken, da! Hva blir det neste? Aum-tegn i synagogen? Humanistsymboler i hindutempelet?

Det snurrigste er jo at de ikke har lagt merke til dette i løpet av 100 år. Med mindre det er noe veldig, veldig rart med den menigheten... hmmmm...

----

Who's got what it takes to party with Nixon?


<em>Divabolica</em> sitt bilete

Det får en jo til å undres

ettersom soknepresten er så glad for at årets kull av konfirmanter er så oppvakte...det er vel mer enn man kan si om de tidligere 50 kull, samt sokneprester... Jøje. Eller kanskje det er en arvelig syns-defekt der i bygda?

Reality TV is killing me


Pokker

Synd at ikke kunstneren fikk med geita i tillegg.

-=Ikke mobb barten min!=-


De stjernene var fint plassert

De stjernene var fint plassert.. Likte den porten kjempegodt, ettersom den har en blanding av vanlige, og opp-ned stjerner.


<em>Gird_09</em> sitt bilete

satan satt på kirkegården..

Var navnet på en sang jeg lærte av faren min da jeg var lite. Min mor var ikke glad, men men.
Det er jo kult med litt okkultisme i kirken. Kanskje tilogmed jeg kunne være kristen og prest da?
Men, ingen av de stjernene er bethlehemsstjerner er de det? Er ikke det det sammen som davidstjerner? Med seks og ikke fem spisser?
Eller er det jeg som er utrolig teit igjen?

Sa jeg at du kunne snakke?


Sleepy Hollow

Jepp, david stjernen har seks kanter og ikke fem.

Men etter å ha sett Sleepy Hollow minst fire ganger, har jeg fått med meg at fem-kant-stjernen som peker oppover er en beskyttelse mot onde ånder, mens den som peker nedover tilkaller dem istedet }:)


<em>Gird_09</em> sitt bilete

vet ikke helt..

..om det er en fullstendig presis beskrivelse av hva de menneske som tror på sånne ting faktisk tror. Men det spiller vel liten rolle. Det jeg har oppdaget er at jo mindre man vet om okkulte ting, jo kulere og skumlere er det. Husker mine egne dager som hobbysatanist i sjette og syvende klasse. Hadde ikke vært like morsomt om jeg hadde lest Crowley, LaVey, Regardie og sånn da. Vi tok liksom det vi kunne fra dårlige skrekkfilmer og rollespill og det er jo strengt tatt mye kulere enn Crowley. Crowley er jo bare et slit med masse tabeller og merkelige teorier. Ekte okkultisme er jo neste like kjipt som mattetimer.

Sa jeg at du kunne snakke?


<em>helterskelter</em> sitt bilete

Ja!

du er utrolig teit :P
Satanismsymbolen över alla andra är ju pentagrammet (Pente=fem), så en sexuddig stjärna hade blivit riktigt kalkon. Satanstjärnan pekar neråt mot jorden (=synd, skam, dragspelsmusik o annat smått o gott) istället för mot himlen (=gud, fluffiga saker, harpmusik o.d.), och på så sätt liknar den också ett diaboliskt gethuvud. Stackars djur..


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.