Indochine

For noen dager siden oppdaget jeg denne fyren som synger melankolsk synthpop på fransk. Kjøpte best of albumet Unita, og liker det veldig godt. Andre som kjenner til?

Indochine-1983

"Leila" er jo en synth-klassiker!


<em>Disynthegration</em> sitt bilete

Og ikke minst...

"Canary Bay", fra 1985 :)

Søtere blir det vel neppe.


<em>Dr. Hassel</em> sitt bilete

gode minner

Albumene "le peril jaune" og "3" bringer gode minner for meg! De slapp nytt album for vel 2 år siden,men har ikke fått tak i det( kanskje underbevistheten min tror plata suger,og får meg til å glemme den..).


<em>Tollef</em> sitt bilete

Le peril jaune

Var et fantastisk album. Indochine gav ut en rekke album av dalende kvalitet, men høydepunktene er fantastiske. Endochine var, såvidt jeg kjenner til, bare store i Frankrike og i Sverige. Jeg er svært skeptisk til et evt nytt album.


Indochine

Indochine er dritbra.De beste albumene er Le Peril Jaune og 3.Har alle skivene demmes samt en haug med bootlegs.Beste låtene må vel være Un Jour Dans Notre Vie og Monte Christo.

I got plenty of talent and vision i just don`t give a damn


<em>atle</em> sitt bilete

Indochine

Vokalisten i Indochine døde for noen år siden og bandet har vel melket kua for det den var verdt (eller ikke var...) gjennom noen ikke fullt så interessante album.

Indochine var relativt store i Sverige og var signet på samme label som bl.a Lustans Lakejer og Ratata. Labelet het Stranded.

De fleste utgivelsene deres er tilgjengelig på cd og som tidligere nevnt Le Peril Jaune og 3 er sammen med L`aventurier (debut EP), Au Zenith (Live album), 7000 Danses, Le Baiser album vel verdt å kjøpe. Samlingen Unita er også fin.

Det sies at Indochine hadde en fanskare som bestod av så mye som 95%jenter...

Her er en link til en god side.

http://www.indo.fr

Atle
Patle
Punkt


Ermm... joda

Jeg hadde "Kao-Bang" 12tommeren, samt "Au Zenith" en gang på 80-tallet - og likte de skivene godt da. Ligger nok i en søplesekk underst i haugen på Lindum akkurat nu.

-=Ikke mobb barten min!=-


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.