Synthere på danskebåten 04

For fjerde gang samles synthere og gothere på danskebåten for årets minst høytidelige event. I fjor var vi i overkant av femti personer. Vi bestiller plass i restauranten til alle sammen, og vi låner et konferanselokale til utdeling av årets Oslo Synth Awards.

Komiteen er så langt Monica, Tollef og Maria. Priskomiteen er åpen for innspill om nye priser og kandidater. De som er tøffe i trynet spiset varm frokost med klad pils på pub i Hirtshals. Oppmøte er på Hjortneskaia fredag den 16. januar klokka 18.30, og vi kommer tilbake til Oslo kl 18.30 på lørdagen

Alle som var med de siste årene er invitert, og tilhører du miljøet, så ordner det seg nok med en invitasjon til deg som ikke var med også.
Maria fikser vennerabatter til hele gjengen, men vi anbefaler å bestille innen Maria tar juleferie torsdag ettermiddag. Båten kan kjapt være full når hun er tilbake på jobb over nyttår.

Pris pr person i dobbelt lugar:

Billigste alternativ: kr 140 (under bildekk)
Innvendig lugar på dekk 4,5 eller 6: kr 156
4 stjerners lugar med dobbeltseng, tv og minibar: 296

Tillegg for singel lugar, og avslag for 3- og 4-sengslugar

For bestilling send følgende info til maria.t.bjelland@colorline.no

-Navn og alder på alle som vil dele lugar
-Adresse og telefonnummer til en kontaktperson pr lugar
-Hva slags lugar dere ønsker

Vi gleder oss,

Maria og Tollef

<em>Tollef</em> sitt bilete

rettelse

Ah. en liten tabbe. Vi glemte helt å legge til noen kroner til å arrangere prisutdelingen. ALLE PRISENE BLIR DERFOR FEMTI KRONER HØYERE ENN JEG SKREV I ARTIKKELEN.

I fjor var det slik at vi fikk ned prisen etter at turen var betalt og fant opp Oslo Synth Awards for å bruke pengene på noe hyggelig for oss alle. Arrangementet ble så vellyket at vi har fått en rekke henvendelser om at prisutdelingen bar _må_ bli et fast innslag, og et sted må vi altså ta pengene fra.

Og det er visst ikke hundre prosent sikkert at utdelingen blir i konferanserommet, men det blir en utdeling, det er hundre prosent sikkert.


<em>Tollef</em> sitt bilete

bukseselesynthere

Hvor mange av gutta klarer vi å få til å stille i klassisk syntherantrekk? Boots, feltbukse, bukseseler, hvit skjorte og slips? For tiden er det jo omtrent bare truls som har holdt stilen. Det bør gjøres noe med.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.