ElektroStat SynthAid på Maiden 1. september

Som tidligere år vil det bli en aften i veldedighetens navn. Budsjettet er stramt, men vilje og tiltakslyst er definitivt til stede. Derfor vil vi invitere alle som er glade i ElektroStat til en dj-kveld hvor du blir loset gjennom det elektroniske landskapet, mens bartenderne passer på at du ikke går tørst hjem.
Vi inviterer til fest, og det eneste vi krever av deg er en femtilapp i inngangen som vil gå inn i bookingbudsjettet til festivalen. Vi oppfordrer også til å ta med danseskoene, siden vi vet at våre dj`s kan kunsten med å fylle et dansegulv.

Hvem spiller opp til dans på lokalet?

Dj Elektronika
-elektronika spiller elektronisk popmusikk fra undergrunnen og leverer alt fra søtt kliss til heftige dunk. Du kan også høre henne på klubbkonseptet Hello Titty!, eller på radioprogrammet Syntetisk @ RadiOrakel fm 99.3

Dj Divabolica
- tar utgangspunkt i elektronisk musikk og new wave, hvor innfallsvinkelen er mørk og dyster, og ofte nokså skremmende. Divabolica tilhører også klubbkonseptet Hello Titty!.

Dj Deadcunt
-Elektrohore som veit å få i gang dansefoten. Spilt massor på GarageOslo og litt på Bar Babylon og Gloria Flames. Har fast klubbkveld, "Listen Up!!!", på garasjen hvorpå stemninga alltid er upåklagelig! God blandings av the newest shit til gode gamle klassikere man aldri går lei.
-"I'm like, hot chick but you can't even touch"

Dj Spiny Norman
- denne mannen vil underholde deg med krautrock, bitpop, tekno og mest sannsynlig en mengde rariteter du sjelden hører på byen. Hvis vi er heldige kan det hende han spiller noe fra sin egen utgivelse også.
www.myspace.com/spinynorm

Dj 7rym
-7rym har spilt opp til dans opptil flere ganger i synthmiljøet, og kommer til å rote frem en del godbiter til de danseglade.

Dato: 1.september
Venue: Maiden, Øvre Vollgate 13
CC: 50 kroner
Antrekk: dansesko

<em>HYPeRKiNeTiC</em>'s picture

Åh, har lyst!

Er faktisk i Oslo da også, men er vel 20 der, så da får jeg ikke med meg kjærringa inn..


<em>HYPeRKiNeTiC</em>'s picture

Vel, jeg er ikke sammen med

Vel, jeg er ikke sammen med en gubbe, så da er det ikke så mye igjen å velge mellom..


Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.