Nine Inch Nails til Øya

I en pressemelding bekrefter Øyafestivalen at de har booket Nine Inch Nails. Bandet skal headline festivalens åpningsdag, onsdag 9. august.

Det blir ikke første gang Trent Reznor står på en norsk scene i år. 7. april spiller Nine Inch Nails også konsert på en utsolgt Sentrum Scene.

Nine Inch Nails slipper plata «Year Zero» 16. april.

Fra pressemeldinga
Det er nå klart at Nine Inch Nails kommer til å avslutte den første dagen i Middelalderparken. Trent Reznor og gjengen vil være siste band ut på vår største scene Enga onsdag 8. august. Nest siste band ut på samme scene er de aktuelle rockerne i My Midnight Creeps, som for tiden gjør det svært godt på albumvarianten av VG-lista og nettopp har gjennomført en turné her hjemme.

NINE INCH NAILS (US)
Nine Inch Nails, et av de siste 20 åras viktigste band, er klare for Øyafestivalen onsdag 8. august. For kort tid siden solgte de ut Sentrum Scene på få timer og nå er det klart at man vil få servert deres fantastiske show i Middelalderparken i sommer. Det er bare å forberede seg på en voldsom dose mørk og hard rock av beste sort.

Trent Reznor starta Nine Inch Nails hjemme i Cleveland på siste halvdel av 80-tallet. Siden debuten Pretty Hate Machine i 1989 har Nine Inch Nails vært selve spydspissen i den industrielle rockescena i USA. Bandet har kombinert elektroniske elementer med kraftig metallisk rock på en særegen måte. Populariteten steg med oppfølgeren The Downward Spiral (1994), ei skive som inneholder låter som singelen Closer og Hurt (gjort kjent av Johnny Cash). I tillegg til dette har de gitt ut en rekke studioalbum, remixskiver og annet snacks. Forrige skive, kalt With Teeth, kom ut i 2005. De siste åra har bandet levert noen solide turnéer, blant annet med Øya-favoritt Saul Williams på laget.

Neste skive Year Zero finner du i butikkene allerede 16. april. Innholdet har Reznor sjøl definert som filmmusikken til en film som ikke finnes. Dagens utgave av Nine Inch Nails består visstnok av medlemmer som har spilt (eller spiller) i Marylin Manson, Suicidal Tendencies, The Icarus Line, A Perfect Circle og Vandals. En stødig gjeng, som sammen med Trent sjøl, vil levere en konsert som slår gnister herfra til helvete.

<em>henrik</em> sitt bilete

Ai

Ai ai!


da burde de vel stikke innom

da burde de vel stikke innom Arvika også..


<em>elektronika</em> sitt bilete

Det hadde rett og slett

Det hadde rett og slett vært perfekt

-----------------------
Look what I can do!
-----------------------


bare at arvika er på andre

bare at arvika er på andre siden av sommeren... Derfor tror jeg muligens ayt det ikke skjer??
Jeg er glad de kommer til øya jeg.


<em>henrik</em> sitt bilete

Year Zero

"Nine Inch Nails med historisk musikkprosjekt. Fansen blir hekta på science fiction-fabel.": http://itavisen.no/php/art.php?id=377736


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.