LAIBACH i Oslo


De slovenske industriheltene som i over 20 år har pumpet ut mørke versjoner av andres og eget materiale kommer endelig til norge igjen. 5 desember står de på scenen på Studentersamfundet og Betong i Oslo. For å komplementere kvelden stiller Gothminister som dj.

I anledning den nye plata Volk er Laibach på turne igjen. Life is life er kanskje tidenes coverlåt, og de stiller sterkt med blant annet DAF cover -og tribute låtene Alle gegen Alleog Tanz mit Laibach for å nevne noen.
Laibah har vært anklaget for å lefle med både ytre høyre og ytre venstre. Dette mye på grunn av deres fremtoning på scenen, der de kler seg i militærlignende uniformer og velter seg i pompøse Wagner-arrangementer. Selv uttaler de at de er fascister på samme måte som Hitler var maler.

Det som er helt klart er at siden de startet har Laibach flyttet grensene for industriell musikk, og banet vei for andre industrielle band, ingen Laibach, ingen Rammstein. Laibach som er en del av kunstnerkollektivet NSK er pompøst og tungt, og det forventes at man foruten låter fra Volk møter låter helt fra WAT til Slovenian Ropot.

Tanz mit Laibach! 5 desember - Betong, Studentersamfundet - Oslo

Billetter kan kjøpes på Billettservice og posten

For mer info om Laibach og smakebiter fre siste platen Volk se her:
http://myspace.com/laibach
http://www.mute.com/artists/publicArtistLoad.do?id=960&forward=longBio
http://www.laibach.nsk.si

Life is Life

Laibachs versjon av Life is Life er bare helt hysterisk altså. Har aldri hørt den før jeg så videoen på YouTube. Morsomt.
:-) Jørn


<em>dnss</em> sitt bilete

Litt informasjon: Laibach

Litt informasjon: Laibach går på 21:30 så det er liten vits å komme fashionably late, og hvis unskyldingen din for å ikke komme var jobb dagen etter så har du ikke noen unskyldning lenger.

Så møt opp klokken ca 21 5 desember ;)


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.