Superuke for Depeche Mode fans!

Denne uken arrangerer depechemode.no -to- store arrangement i anledning slipp av liveDVD fra Milano og 3 nye utgivelser i Re-masters serien!

Torsdag 21. arrangerer vi GRATIS visning av
   "Touring the Angel, Live from Milan" 
           på ROCKEFELLER i Oslo.

-ingenting- slår GRATIS, og årsaken er at vi har et glimrende samarbeid med VGs filmklubb, Rockefeller, J.Lindeberg og EMI/Mute.
Det skjer ikke stort mer enn at vi viser filmen og deler ut noen gratisbilletter til lørdagens fest, men hvem trenger mer?

Lørdag 23. er det FULL FEST på Maiden i Oslo!

Vi har lang tradisjon med Depeche Mode parties to ganger i året, og nå har vi noe ekstra stort å feire i tillegg!
I våres ble vi overveldet av de alldeles fantastiske utgavene av 'Speak and Spell', 'Music for the Masses', og 'Violator'.
Nå er tiden inne for 'A Broken Frame' 'Songs of Faith And Devotion' og 'Some Great Reward'!

Gruppen som feirer 25 års jubileum har virkelig tatt på seg spanderbuksene når de lanserer de nye utgavene av albumene vi kjenner så godt fra før.
Platene er digitalt remastret og remikset i 5.1 surround lyd, og innpakningen er også frisket opp med blant annet tidligere upubliserte bilder fra perioden albumene ble laget.

Samlerutgavene inneholder to plater med albumet i re-mastret stereo, ny surround mix, alle B-sidene fra singlene og en spesialprodusert 30 minutters kortfilm med intervjuer med nåværende og tidligere bandmedlemmer. Innpakningen inkluderer en 16 siders innlegg med det originale LP omslaget, nye foto, sangtekster og notater fra Daniel Miller.

Totalt sett blir dette nesten å regne som totalt nye utgivelser av favorittsangene dine og ikke bare sær kuriosa for spesielt interesserte!
Depeche Mode står nok en gang frem som pionerer og legger listen for hva som bør forventes av musikkutgivelser i fremtiden.

Offisiell utgivelsesdag er 2. oktober 2006, men depechemode.no kommer forhåpentlig til å ha noen eksemplarer tilgjengelig allerede på neste DM party den 23. september på Maiden i Oslo!

LES MER OM DEPECHE MODE PARTY HER! (eller her)

<em>Oberkorn</em> sitt bilete

Jubeluke

DM er alltid aktuelle, men nå om dagen er det gode dager for oss modeheads.

Som Aften så treffende skriver: Synth på kino!

Det kan også være verdt å nevne at Depeche Mode er nominert i kategorien "Beste gruppe" (skulle bare mangle) på årets MTV Europe Music Awards, som arrangeres i København. Gi din stemme her.

H&M fortsetter også å bruke DM for å selge klær, nå i form av en "modern classic"-versjon av "Just Can't Get Enough" som surrer og går på en kommersiell tv-stasjon nær deg. (Kan evt høres her.)

Death is everywhere
There are flies on the windscreen
For a start


<em>Oberkorn</em> sitt bilete

And the winner is

Depeche Mode vant (selvsagt) kategorien Best Group på MTV Europe Music Awards i København i går kveld. Fletch hentet premien på vegne av bandet.

Death is everywhere
There are flies on the windscreen
For a start


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.