Gratiskonsert med White Lord Jesus, Magenta og Maja Ratkje!


Brødre, søstre, frender!

White Lord Jesus har blitt invitert til å ha sin egen klubbkveld under Månefestivalen i Fredrikstad. Vi har i den anledning fått med oss den internasjonale støydronningen Maja Ratkje og drømmepop/ elektronika-bandet Magenta, som bl.a. har toppet listene i Hellas.

Konserten finner sted på kvelden lørdag 29. juli, og er gratis for alle. I tillegg kan du for en billig penge få med deg en hel utendørsfestival i forkant både fredag og lørdag, med folk som Corazón, Wibutee, Low Frequency In Stereo, Tim Scott McConnell, Claudia Scott, Ralph Myerz And The Jack Herren Band, Serena Maneesh, Furia, The Goo Men, Jaga Jazzist, Supagroup, Raga Rockers og Rudi Protrudi and The Fuzztones fra New York.

WLJ, Maja Ratkje og Magenta spiller hvert sitt sett, og vil by på en spennende helaften med postpunk, synth, elektronika og avant garde-musikk av ypperste klasse. Nattkonserten er som nevnt gratis for alle, og foregår i Teglhuset på Balaklava i hjertet av Gamlebyen. Det er gode transportmuligheter fra hovedstadsområdet – og alle synthister er herved hjertelig invitert.

På søndagen spiller bl.a. Nixon, Frode Fivel, Girl From Saskatoon, Tellusalie og EPA. Teglhuset tar ca. 150 folk, så dette er en klassisk “førstemann til Mølla”-situasjon. Ta en weekend i vakre Gamlebyen, og støtt dine lokale støy-makere i samme slengen!

<em>Her Ethic</em> sitt bilete

Mistet jo WLJ sammen med APB

Mistet jo WLJ sammen med APB forrige gang, så denne hadde vært herlig å få med seg...

www.myspace.com/herethic


best at

noen dukker opp synes jeg ;) Magenta's første gig på noen år..Min første med de også. Så håper noen møter opp!

Let's see..What's the best way to explain RCA stereophonic sound?

Elec This! // Magenta


Kult å vekke opp Magenta igjen

Gleder meg veldig til å se Magenta! Skal bli spennende å høre nye låter, og høre igjen noen av de gamle perlene. Tror dette kan bli en veldig bra helaften. Magenta er en av Norges best bevarte hemmeligheter, og Maja kommer garantert til å gå støy-bananas.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.