Norges staeste platebutikk feirer ti år


shadowland.no skriver:

Butikken Shadowland har siden åpningen vært Oslos, og Norges, eneste spesialforretning for synthpop, industriell musikk og gotisk rock. Disse sjangerne preger ikke akkurat salgslistene og radiosendingene, likevel har den lille butikken i Storgata 9 overlevd platekjedenes priskriger gjennom ti år.

Parallelt med Shadowlands eksistens har det begynt å vokse frem et langt større miljø for denne typen musikk. Publikummet spenner fra dem i dristig sminke og svarte klær til helt vanlige musikkentusiaster.

Mye av veksten innen dette musikkmiljøet skyldes at innehaver av Shadowland, Stefan Rosell, er veteran som arrangør av klubber (bl.a. Shadowlove og Bodylove) og konserter som skaper møtesteder for de interesserte. Det kan bl.a. nevnes at Rosell er grunnlegger av Gotham Nights, Norges lengst løpende klubbkonsept, og at Shadowlands femårsjubileum på Rockefeller trakk 1200 mennesker. Likevel har denne vitale – og voksende – subkulturen lenge blitt oversett av media.

Butikken Shadowland feirer sitt tiårsjubileum (og ett år i nye lokaler i Storgata 9) den 8. April på John Dee.

På scenen denne kvelden står to band:

Colony 5

Colony 5 er et av Sveriges mest suksessfulle elektropop-band. Etter utgivelsen av bandets debutalbum har antallet fans økt og fortsatt å øke dramatisk. Bandet har spilt over hele verden, bl.a. i Mexico, Russland og i større deler av Europa. Musikken deres kan best beskrives som svært dansbar elektronisk pop, noe som har ført til at bandet har etablert seg som et av de største bandene i sjangeren i Europa.

Spetsnaz

Med kraftfull vokal, pumpende bass og aggressive rytmer framfører svenske Spetsnaz Electronic Body Music av den gamle klassiske skolen, noe som har gjort dem til et av de mest populære bandene i sin sjanger i verden. Med forbilder som Nitzer Ebb, Front 242 og DAF presenterer duoen et live show som er like intenst og energisk som musikken.

For mer informasjon se www.shadowland.no eller ta kontakt med Stefan Rosell på 22 20 22 55.

<em>Disynthegration</em> sitt bilete

Billettene ligger hjemme og verker

Gleder meg til dette ja. Blir stooooorveis! :-)

----------------------------------------------
* I have counted to infinity. Twice *


<em>Happiest</em> sitt bilete

Billetten henger på kjøleskapet

klar til bruk! Gleder meg! :D

Happiest Girl I ever knew, why do you smile the smile you do...?


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.