Kraftverk nedlagt

Da er det dessverre offisielt, Kraftverk er nedlagt. Les mer på websidene deres.

<em>elektronika</em> sitt bilete

og forresten

Det begynner å bli på tide med noen gladnyheter på forsiden av synth.nmo

"you & me - eternity"


<em>Divabolica</em> sitt bilete

Jøje meg...

Ikke at dette kom som en gedigen overraskelse, men er dette symtonymt for tiden vi er inne i eller? OSF, Kraftverk, når var det egentlig en godt synthkonsert sist? Hvor det kom folk altså?
Syntherne begynner å bli gamle.
Eller så er det for mye "bra" på TVNorge.

Reality TV is killing me


<em>Scorn</em> sitt bilete

Hva med å...

... opprette "Fuck for Kraftverk"? Kan starte en "Fuck for OSF" i samme slengen - evt "Fuck for Synth" så har man dekket alt :)


<em>Gird_09</em> sitt bilete

egentlig

Egentlig trenger jeg ikke uttale meg så voldsomt i og med at jeg så godt som aldri går ut, og har bare vært på Kraftverk en enslig gang. Dog, nok et bevis på at miljøet er for lite til å være komersielt holdbart. Jeg tror ikke man skal mase for mye om lojalitet og alt det der. "Synthmiljøet" er tross alt en subkultur, ikke en gruppe med medlemskort og plikter. Det er fint at enkelte mennesker brenner hardt og lenge for musikksmaken sin, men ikke forlang at alle andre skal gjøre det samme.
Dersom dere virkelig synes det er for ille kan dere jo bedrive lobbyvirksomhet mot staten og få dem til å slakke på begrensningene på arbeidsinnvandring. Da kommer det sikkert flere svensker, og med dem kommer "syntherne".

§01 - Sitron er bedre enn vannmelon!
§02 - Plommekake er bedre enn ostekake!


<em>elektronika</em> sitt bilete

Både ja og nei

Jeg kan jo være enig i at man ikke skal tvinges til å gå på alt som er av synth bare fordi man tilhører denne subkulturen.

Samtidig er miljøet i Oslo(og resten av landet) så lite at hvis det i det hele tatt skal være mulig å arrangere konserter og klubber så er man avhengig av at "alle" kommer. Det betyr rett og slett at for at du skal få se ditt favorittband, må du gå på et par andre konserter med band du kanskje ikke er så fan av.

Men selvsagt betyr dette også at alle vi som arrangerer ting må se på hva vi tilbyr og gi folk det de ønsker. Hverken Kraftverk, OSF eller andre bør være så arrogante at de/vi tror at deres/vår musikksmak er den eneste riktige og syte over at folk ikke har skjønt greia. Det er det hele dreier seg om er vel egentlig at arrangører må ta et valg: enten gjøre arrangementet så billig at det ikke gjør noe om det ikke kommer folk eller, for å sette det på spissen, kjøre Apop og VNV for n'te gang for å trekke masse folk. Evt vinne masse i lotto og arrangere en festival med bare dine egen favorittband. Jeg spiller for harde livet :-)

Ang. "Fuck for synth": En viss haldenser foreslo at synthpikene kunne danne Synthbordell i 2 etg. på Kraftverk for å øke inntektene. En glimrende ide :-)

"you & me - eternity"


<em>elektronika</em> sitt bilete

Dessuten

Fessuten finnes det jo arrangementer som har klart å holde det gående lenge og/eller har gått med masse overskudd. Nevner feks Gotham Nights og Korova Milk Bar. I det sistnvente tilfellet kan det jo tenkes at blandingen av sjangere gjorde at flere ønsker å komme.

Jeg mener uansett at det er mulig å overleve med denne sjangeren i Oslo, men man børe tenke i mindre volum et andre arrangører kan tillate seg å tenke.

"you & me - eternity"


<em>Scorn</em> sitt bilete

Ja

Sitter og tenker på hva var det med Korova Milkbar som dro så mange folk. Var jo alltid særdeles fullt på det arrangementet.

Var det disse rare guttene som danset(eller hva man skal kalle det) på høytalerne (ihvertfall når det var på gamle Mars) som dro folk mon tro? :) Gøy var det i væffal.


<em>Disynthegration</em> sitt bilete

Tror nøkkelen ligger i det du sa der...

Blanding av genre (les sjangere)... Dessuten kan man jo blande temaer, og arrangere felles parties. Fra toppen av hodet kommer jeg på følgende kombinasjoner i så måte.

Synth- og singleparty
Single mennesker driter i hvor de er, bare det er folk av motsatt kjønn der.

Synth- og studentfest
Studenter er bankers. De kommer og de drekker... til studielånet er goners... and then some.

Synth- og fetishparty
Vel. Genrene er jo til tider så like at det er en skam at de ikke er kombinert allerede. :) (Ja, jeg vet om Fetish 04 som gikk av stabelen nylig... men tenkte på f.eks. Oslo Synth og Fetish Festival - OSFF)

It's wonderful - isn't it? :D Med tiden kommer jeg kanskje på noen kombinasjoner som er gjennomførbare i virkeligheten også. :P


<em>elektronika</em> sitt bilete

gode forslag

men temafest er ikke helt min greie. hehe. Og studentene sløser ikke like mye lenger nå som studielånet kommer en gang i mnd og ikke en gang i semesteret som før.

Og i tilfelle du lurte: det er både tillatt å bruke genre og sjanger på bokmål.

"you & me - eternity"


<em>Disynthegration</em> sitt bilete

Men var det ikke ei eller anna her inne som sa...

... at vi alle er horer? :D En temafest i ny og ne overlever vi vel?

OI! Er genre og sjanger sidestilt nå? Oooopsideisann. Da skylder jeg minst 23 mennesker en unnskyldning. hihi


<em>Nikko</em> sitt bilete

Ikke for å strø salt i såret...

...men Kraftverk hadde da også en noe uklar profil? Jeg må si jeg likte stedet godt da det var arrangementer som Gotham Nights og Iconoclastic der, men at det på "vanlige kvelder" var ganske så rart, for ikke å snakke om glissent, der. Face it, et utested kan ikke basere seg på en så liten gruppe som det Kraftverk gjorde. Og med et underlig, schizofrent musikkvalg ble en kveld på Kraftverk ofte en noe aparte, heller enn hyggelig, opplevelse. I det minste for undertegnede. Synd at det gikk som det gikk, uansett. Oslo hadde trengt et slikt sted og hvem vet, kanskje stedet hadde fått en klarere profil etterhvert??
---
http://funender.com/music/bands/2870


<em>henrik</em> sitt bilete

Blå også til helvete?

Kulturhovedstaden Oslo ser ut til å miste rubb og rake av bra kultur. Nå står Blå for tur, sjekk oslopuls.no.

Når skal Byrådet forstå at de faktisk må føre en kulturpolitikk for at byen skal være ålreit å bo i?


<em>Oberkorn</em> sitt bilete

Blue?

Jazzklubber går ikke konkurs. Uten chill-elektronika-jazz og caffe latte ville det blitt opptøyer på Løkka, så her har ikke myndighetene noe valg: 1 mill i støtte (fra stat og kommune)...


Du vet hvordan

Du vet hvordan en gjengs politiker ser ut ikke sant? Det er ihvertfall helt sant at uavhengig av parti er disse menneskene KUN ute etter å mele sin egen kake. (Nesten) Ingen er uskyldige dessverre, tilogmed Halvorsen på slottsmiddag :/ . De har gjort det samme i Drammen de siste 10 (!) åra faktisk, helt siden Union Scene ble nedlagt pga brudd på brannforskriftene - skadene er forresten utbedret, men det ser ikke ut til at potetene i bystyret får fingeren ut av hølet.
Det må være ordentlig irriterende for dere Osloværinger å måtte sitte å se på elendigheten i Bjørvika hver eneste dag (når den står ferdig), akkurat som at det fryktelig for meg å sitte å se ut vinduet på jobben rett over ælva til Union Scene, som de aldri får på beina igjen i min levetid. Hvor mye kosta den Opera-faenskapen igjen? Nok til å starte/drive en par hundre utesteder? 3 milliarder, og Blå ber pent om en fraksjon av en brøkdel av dette....
Politikere er akkurat som resten av oss - en gjeng med fjols :)

-=Ikke mobb barten min!=-


<em>VAngst</em> sitt bilete

Det er nok tid for demo.

Foreslår foreksempel at vi alle flytter til en annen by,annet land,om mulig annet kontinent.
Her er det en sykdom på ferde,og den provoserer fryktelig.

There is a LOL in Lolita.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.