Happy Mondays (DJ set)

24/03/2007 20:00
description:

OboyOboy skriver:

Happy Mondays (Dj-Set)
Gymbag (Hordaland)
Morten (headon)
Parkteatret Scene
Lørdag 24. Mars
cc: 100,-

Unngå kø! Kjøp bill på forhånd. Parkteatret Bar.

Sist OboyOboy kom den svenske artisten Timbuktu på et uanmeldt besøk og spilte plater for oss. Det skal han ha, god smak når det gjelder klubb det har han!

Ja du leste riktig! Happy Mondays. Bandet var i en periode mer kjent for skandaler enn musikken, "utagerende festing" var bare fornavnet. Happy Mondays, Factory Records, New Order, klubben Hacienda var alle en del av den såkalte "Madchester" scenen, har du ikke sett spillefilmen "24 hour party people" så løp og lei den, hysterisk morsom! The Mondays slipper sitt første album på 14 år til sommeren. Mixet av Howie B (U2- Björk), produsert av Sunny D Levine og med på platen er også Ry Cooder.
Bandet ga ut sin første plate i 1985 på legendariske "factory records" og etter noen meget turbulente år med en rekke arrestasjoner, kiddnapping av sin egen mastertape (factory records måtte betale løsepenger), en haug med hits (Step on, Hallelujah, Kinky afro, Wrote for luck, 24 hour party people osv osv) og med et vannvittig narkotika forbruk ga bandet seg i 1993. Nå er de altså tilbake....Step on!

http://www.myspace.com/oboyoboyoslo


Stad:
Parkteatret Scene, Oslo