Absalong, Kjettersk Kjellers søsterklubb

13/02/2007 19:00

Siden klubben som opprinnelig inspirerte Kjettersk Kjeller, Edinburgh-baserte Finsternis forsvant, har Kjeller’n følt seg litt ensom.

Vi har kunnet leke litt med gothklubber som Gotham Nights og fandom-prosjekter som Shadowcon, men har savnet noen virkelige åndsfrender å samarbeide med.

Derfor er det med stor glede at vi kan tipse våre gjester om at Kjeller’n nå ser ut til å ha fått en søsterklubb: Bergenske Absalong.

Absalong er drevet av de to bergenserne som har vært på flest Kjellere, og på første Absalong blir det et tungt innslag av folk fra Kjeller’n. Først og ikke minst skal Jan Ingar Thon snakke om varulver, mens platesnurringen nok vil bli preget av at vi fra Kjeller’n har planer om å organisere en liten utflukt over fjellet.

Dikadoren drar meg seg en koffert med dark ambient, neofolk, frimurerisk ritualmusikk, goth og psykedelisk satanrock. Mens Deerstalker truer med å ta med Tiny Tim-platene sine...

Første Absalong går av stabelen 13. februar, og mer informasjon finner du på www.absalong.no.

Vi ønsker dem lykke til!

Forøvrig anbefaler vi Norsk selskap til Drontens fremme, der vår egen Deerstalker har det med å henge rundt. Selskapet er å finne på http://norskselskaptildrontensfremme.blogspot.com.