Hendingar

« Week of april 23, 2007 »
måntysonstorfrelaursun
23
24
25
Start: 25/04/2007 19:00
description:

Forfatter Didrik Søderlind:
Med liksminke og fyrstikker: Black metal i bakspeilet

Gjeste-DJ:
Soulmachine (Gotham Nights)

Siden vi dro i gang Kjeller’n, er det ett tema vi stadig har fått spørsmål om å ta opp. Så nå har vi omsider bestemt oss for å krype til oppnedkorset.

I år er det 15 år siden Fantoft stavkirke utenfor Bergen brant ned til grunnen. En ung mann sto fram i Bergens Tidende og brautet om at han tilhørte et miljø som dyrket Djevelen, og at han visste hvem som hadde tent på. Politiet fattet også interesse da de oppdaget at han hadde brukt bilder av kirkeruinen for å markedsføre bandet sitt.


Stad:
Den Gode Café
26
27
Start: 27/04/2007 20:00
description:

De har solgt ut John DEE tre ganger i 2006. Det er en bragd, og nå er tiden inne for å ta turen en trapp opp. Bergenserne har hatt stor suksess det siste året med sin, ja, datarock. Sist sett som superreserver på Øyafestivalen, deretter gikk ferden til Europa, med blant annet en strålende vellykket NME-turné i England. Det hele har nå toppet seg med stor suksess i Australia. Elektronikarockerne er i medgang både på scenen og på plate. Fa-fa-fa…

Bill. kr. 200,- + bill.avg. kr. 25,-. 18 år leg.


Stad:
Rockefeller, Oslo
Start: 27/04/2007 22:00
description:

Gotham Nights faste DJer:
DJ Baetylos + DJ Soulmachine

Cc kr. 30,-
18 års aldersgrense.
Dørene åpner kl. 22.00
Åpent til kl. 03.00

www.gothamnights.com
www.johndee.no


Stad:
Kjellerpuben John Dee, Oslo
Start: 27/04/2007 22:00
description:

Med STOR sorg och vemod plockar nu Romo Night ner skylten for alltid.
Ett beslut som inte varit helt enkelt, Romo Night har varit en institution inom synthen sedan starten 1996 och varit en stor del av livet sedan dess. Romo Night blev ett namn jorden runt.

Det har varit en resa som innburit mycket arbete men har bara satt starka och roliga minnen vilka kommer finnas med till den dagen vi sitter pa hemmet.

Ett kort utskick, det finns ett brev till er
http://www.romonight.com

Fredagen 27 april
SISTA NATTEN MED ROMO NIGHT
Klassisk Romo-entre 50kr

DANCING WITH TEARS IN MY EYES
Ett sprakande dansgolv, ingen electro eller annat tjafs.


Stad:
Trädgårn, Göteborg
28
29
Start: 29/04/2007 20:00
description:

Helt siden de debuterte med ”West End Girls” i 1984 og slapp albumet ”Please” to år senere, har Pet Shop Boys vært å finne der oppe med de store. Deres synthbaserte disco og dansbare pop er vanskelig å motstå. Duoen har trillet hits ut av ermet: ”Rent”, ”Suburbia”, ”What Have I Done To Deserve This?” og alle de andre. Men gutta ligger ikke på latsiden. Ny DVD filmet under en konsert i Mexico er klar for release, heftig turnering, konsert med BBC Concert Orchestra og gjesteopptreden med Scissor Sisters… Det er bare noe av det Neil Tennant og Chris Lowe bedriver tiden med. Gå ikke glipp av dem når de gjester Sentrum Scene!


Stad:
Sentrum Scene, Oslo
Syndicate content