Gotham Nights 12 år: Dr. Arthur Krause + The Murder Mystery

24/02/2007 21:00
description:

Gotham Nights blir 12 år.
Norges eldste klubbkonsept blir 12 år og det skal selvfølgelig feires. Det blir konsert med The Murder Mystery (N) og Dr. Arthur Krause (S). Og det vil bli giveaways, merchandise og premier (bla vil det være en helt eksklusiv remix CD fra Dr. Arthur Krause for heldige vinnere). I tillegg vil Gotham Nights egne DJer også få i gang dansegulvet. Så dette vil utvilsomt bli en fantastisk kveld.

Som vanlig vil vi ha et lokalt "up and coming" band og denne gangen er det The Murder Mystery fra Hønefoss. Musikken høres ut som skranglete dommadagspop møter postpunk, og de kan beskrives som en kryssning av Interpol og New order. Selv om de er ganske ferske har de allerede gjort seg bemerket og slipper sin debut EP på Sect appeal records den 5.mars. Men det vil være mulig å få tak i EPen deres allerede denne kvelden. http://www.myspace.com/themurdermyst

Dr. Arthur Krause spiller tradisjonell retro 80-talls goth, med klare linker til band som The Sisters of Mercy, The Mission og Flelds of the Nephilim. Deres siste skive, Before and After, har fått strålende kritikker. Der man blant annet kan trekke frem låten Take me hard, som er blitt en stor klubbhit. Og de har rykte på seg for å være et forykende liveband. Forvent pilotbriller, massiv bruk av røykmaskin, skinnbukser og rødvin.
http://www.myspace.com/drarthurkrause
http://www.drarthurkrause.com/
http://www.ma-musicart.se/

Ellers vil Gotham Nights egne DJer spille det beste fra sjangeren fra dørene åpner til de sene nattetimer.

Cc kr. 120,- (forsalg ticketmaster.no)
18 års aldersgrense.
Dørene åpner kl. 21.00
Åpent til kl. 03.00

www.gothamnights.com
www.johndee.no

www.myspace.com/themurdermyst
www.myspace.com/drarthurkrause

Gotham Nights 12 år


Stad:
John Dee, Oslo