Hendingar

« sundag oktober 02, 2005 »
sun
Start: 02/10/2005 18:00
description:

TOUCH(ing!) elektronika

Konsertpublikummet setter seg på flyet fra London og Amsterdam for å høre elektronika i Oslo når den britiske labelen TOUCH presenterer et utvalg av sine anerkjente lydkunstnere under Ultimafestivalen.

Labelen TOUCH har vært i front på nyskapende lyd, visuell kunst og installasjoner siden 1982. Best kjent er Christian Fennesz med albumet Venice.
Nå kan oslopublikummet se frem til et seks timers musikk-maraton med noen av de fremste artistene innen sjangeren søndag 2.oktober i Oslo Konserthus, Store og Lille Sal.

Lydkunstneren Chris Watson, kjent for sine opptak av natur- og dyrelyder bl.a. for BBC, og tidligere medlem av Cabaret Voltaire og Hafler Trio, starter kvelden og fyller Konserthusets Lille Sal med sitt univers. Mellom kl 18.00 – 20.00 blir det presentasjon og performance av verket Weather Report og installasjonen Tortuga Bay.

Stad:
Oslo Konserthus, Store og Lille Sal
Start: 02/10/2005 20:00
End: 02/10/2005 23:59
description:

For de av dere som ikke har fått det med dere, så er altså norske Elusive nå på en lengre Europa-turné som support for The Mission. De skal spille minst 37 konserter i løpet av en halvannen måned (minst fordi det kan komme til nye konserter underveis).

De kommer desverre ikke til Norge, så nærmeste sted en kan dra for å oppleve dette er enten til Gøteborg (på Sticky Fingers) eller København.

Mer info på bandenes hjemmesider:
http://www.themissionuk.com/
http://www.elusive.no/

Stad:
Sticky Fingers, Gøteborg
Syndicate content