umorsom's blog

Staal spelar ikkje live, men me lev på plate!

Godtfolk. Dei av dykk som enno ikkje har gjort det, sjekk gjerne ut albumet vårt "Rambokniv", industrimetall på nynorsk, på Wimp eller Spotify! Sjølvsagt óg i sal på CD via platekompaniet.no og CDON.com.

Wimp: http://wimp.no/album/13815740

Spotify: Staal – Rambokniv

Rammsund opnar Norway Rock Festival 2010

Onsdag den 7. juli opnar Rammsund den store scena på Norway Rock Festival i Kvinesdal!

Den same dagen spelar Twisted Sister, Megadeth, Immortal, Airbourne og Jorn.

www.norwayrock.no
www.billettservice.no
www.rammsund.com

Vinn gratisbillett til Rammsund-konserten på Rockefeller 2010

*KONKURRANSE*

Inviter venene dine til hendinga på Facebook http://www.facebook.com/event.php?eid=316217991329&ref=ts). Send Gråbein (http://www.facebook.com/profile.php?id=100000422918209&ref=ts) ei melding om ca kor mange du har invitert, og du er med i trekninga!
Me trekk 10 vinnarar, som offentleggjerast dagen føre billettane leggjast ut laurdag den 10. april. Altså trekkast vinnarane fredag den 9. april 2010.

Norges største pyroshow, Rockefeller fre 28/8!

Det er offisielt: Rammsund vil fredag den 28. august fyre opp den største pyropakka som noensinne er rigga på norsk scene! Unntaket er da Rammstein selv besøkte Oslo Spektrum i 2004.

Det vil også bli gitt ut Målprisen 2009, som blir mottatt av Sylfest Lomheim på vegne av Språkrådet.

Support: The Carburetors og Black Comedy

Tidene:

20.00 - dørene åpner
21.00 - Black Comedy spiller
22.00 - The Carburetors spiller

Keyboardisten i Rammsund sluttar

Ali, alias Fa'li Ali, alias Terror-Ali, har sett seg nødt til å seie opp sitt samhald og arbete med Rammsund. Me skillest som vener, og er takksame for dei åra me har hatt i lag.

Me skal spele på Rockefeller til hausten som planlagt, med vikar - om me ikkje har funne ein fast programmerar/keyboardist føre det. Så får me greie oss utan den store, farga og skumle branden bak ved tangentbrettet.

Ali, me savnar deg allereie.


Terror-Ali på Betong i Oslo

Last ned Rockefeller-konserten til Rammsund gratis (1:1 DVD-rip)

Me oppfordrar alle til å laste ned live-DVD-en til Rammsund frå Rockefeller-konserten den 20. juni 2008. Lag torrent av han, last opp på Pirate Bay eller liknande nettstader. Dette er ein ekte 1:1 DVD-rip på over 2 GB.

Her er over 1 1/2 time med velfilma konsertmateriale (over 2 GB):

http://www.rammsund.com/media/Rammsund_Rockefeller_20.06.2008.rar

P.S. Me har høyrt rykte om at det no går raskare å laste ned konserten frå ThePirateBay.org, enn å laste ned direkte frå rammsund.com.

Takk til alle som kom på Rammsund-julefesten!

Det vert ein strålande fest laurdag den 6. desember. Til tross for tekniske problem som gjorde at sjølve konserten vart forsinka (tekniske problem er mellomnamnet åt Rammsund!), kom me i gang til slutt - rundt midnatt. Denne gongen var imidlertid ikkje konserten det viktigaste i augo våre, men å feste og verte full. Og det vart me, bådet bandet og dei rundt 100 gjestane våre. Om nokon her inne var på festen, vert de herved oppfordra til å leggje ut bilete frå sammankomsten.

NIN "Only" PROMO-SINGLE til salgs!

Grunnet dårlige økonomiske tider selger jeg min dyrebare promo-singel av Nine Inch Nails "Only" fra plata "With Teeth".

Dette er en übersjeldent promo. Den har kun låta "Only". That's it.

Selges for kr 400,-

Vil du vere med Rammsund på turné i april?

Rammsund skal turnere Vestlandet frå den 11. til den 27. april i år. Mogleg me reiser frå oslo den 10.

Me er på utkikk etter to staute folk som kan vere med, og bere utstyret vårt mellom bussen og scena på dei ulike konsertstadane. Det er ikkje spesielt mykje eller tungt, men det er fint for oss å sleppe å gjere det sjølv føre og etter ein konsert. Spesielt etter! ;-)

Det me kan tilby, er eit måltid om dagen, plass i bussen med soveplass, sjølvsagt innpass på alle konsertar, og ein skriftleg attest på at du har vori ein heidundrandes dyktig "roadie".

Syndicate content