TV Noise's blog

mind.in.a.box

er rene julaften, Idol finale (interesserer meg midt i ræva forøvrig), St. Aften på en gang når man finner ett nytt band som er jævla bra.

mind.in.a.box er nå dratt ned fra iTunes

Ny Underworld !

litt 90s nostalgi skader vel ikke helt til man oppdager at Underworld har ny plate på gang, her er videoen til første singelen Crocodile

http://www.youtube.com/watch?v=CuMjeiDSCOY

Tagging for viderekommende

Ny hobby !

Rydder i musikksamlinga på ene PCn - hittils overkant av 12000 låter som er i arkivet, og du verden for en liten jobb det skal bli å få cover på alt så det ser lækkert ut på iPod Touch...

Hadde man hatt en mer kommersiell musikksmak når man ripper ting fra CD samlinga ville nok livet vært enklere egentlig.

Kent - Ingenting

Støy aside - få som klarer å lage så bra kommersiell musikk som våre svenske naboer. Er forøvrig mye synth-o-mat på singelen fra kommende plate som har fått tittelen "Tilbake Til Samtiden".

Tony Wilson døde 10.08.2007

R.I.P.

Control - Anton Corbijn - Joy Division

Nå har ikke jeg noe videre forhold til musikken til Joy Divison da det blir litt for ... ett eller annet. Etter å ha sett 24 hour party for ikke så lenge siden så ser jeg fram til filmen Control, en film om Joy Division og spesielt Ian Curtis naturlig nok, Anton Corbijn er en av de som står bak denne.

Noen andre her som ser fram til denne filmen ? Bare lurte, linker med litt info om den:

http://www.joydiv.org/these.htm

http://www.imdb.com/title/tt0421082/

Den siste er inkl trailer

teknologi i 1 hånd

Prøve å sove mens billig Dance og Trance dundrer utendørs 3 etg unna og en bluesfestival er noen få meter bortenfor der, kan sikkert bli en utfordring. Mer skrivefeil enn vanlig unnskyldes med at jeg prøver å lære meg Nokia sitt nyeste teknomonster E90. Sikkert nerdete men er litt moro å kunne skrive dette fra senge på en "mobil" telefon med 2 tommeler på ett mini tastatur.

Press REC

Første låt ferdig innspilt siden desember 2005, nå gjenstår mixing.

Ett jævla lite skritt for menneskeheten, men desto større for meg.

Tikk Takk

I oktober er det 15 år siden jeg og en bekjent kjøpte en brukt trommemaskin og en brukt synthesizer noen uker senere.

Lørdag brukte jeg nesten 8 timer på å slette, installere og )#)¤#)%¤#¤")% for å få det )%)#¤#)%"! studioet til å spille. Enten blir det mer lyd framover eller opphørssalg med utagerende festing i oktober.

Time will show.

Syndicate content