Margareth sin blogg

Halloween?

Er det noen fest i år?

Mistet i Arvika

Jeg har mista min yndlingsskjorte i campen. Jeg tror de fleste har sett meg i den minst 100 ganger. Den er svart med røde hodeskaller som hører på musikk på begge lommer og bak på ryggen. Jeg sov jo på tre forskjellige steder pga bråk. Jeg håper noen har klart å få med seg den hjem. Jeg savner også Code 64 cd'n min. Tror den sto igjen i spilleren.

Fine smykker

Jeg fikk et fint smykke til jul. Det er vist laget av en smykkedesigner som lager litt spesielle smykker. De er litt dyre da men... For de som er liker sånt, ta en titt her;

www.roelvaag.com

Men stor drage i sølv har jeg altså. Så det må ingen andre kjøpe ;o)

Mat og kaffetyver =(

Det er så jævlig frustrerende! Vi har noen som stjeler fra kjøkkenet vårt på jobben, flere ganger i uka. Jeg jobber i 10 timer hver mandag og det er andre mandag på rad jeg sitter her uten mat. Det hjelper heller ikke at de stikker av med kaffen i tillegg! Sist så stjal de to hele kilos poser. Så kom de tilbake et par dager senere og tok det lille som var igjen. Det værste er jo at det må være noen med nøkkel. For kjøkkenet er låst når jeg ikke er på jobb. Aaarg! Jeg sitter å fantaserer om skjult kamera. Eller en skikkelig felle. Noe som sier pang og farger personen rosa. Det skader ikke om den gjør jævlig vondt også. Må bare advare vaskemannen he, he. Er det noen som har noen geniale iderer?

Syndicate content