Lunifil sin blogg

Jeg trenger nummeret ditt!

Jeg har endelig fått nytt simkort etter å ha levd i eksil i hele to uker. Nå trenger jeg nummeret til alle mine gamle sviresøstre og brødre så vi igjen kan heve begerne i en felles - salut!

Yikes!

Jesu (tidligere Godflesh) og Isis skal spille i London den 28. april!!!

Ha ha ha

Sakset fra en av Dagbladet sine forum med tema "Åssen musikk har du sex til?" - Ikke spør...

"Får du dama med på sex til Slayer er du tøff...
Selv hører vi mest på rolig visesang og annen ukomplisert musikk. Klassisk musikk kan også være heftig, særlig pompøse verker av Wagner, eller musikk som bygger seg opp under hele samleiet: Bolero av Maurice Ravel.. den tar av på slutten!
Og er man i det morsomme hjørnet kan Tazte priv med Bård og Harald på P3 lørdag ettermiddag være funny.. Ingenting er som en god latter rett før man kommer!"

Også rolig visesang og annen ukomplisert musikk - haha, jeg ler meg i hjel.

Hjelp til semesteroppgave

Jeg trenger hjelp av dere, godtfolk, til min semesteroppgave som skal omhandle nedlastning og kjøp av musikk. Hvis dere er villige til å bruke 2 minutter på å besvare 11 enkle spørsmål, så hadde jeg blitt svært takknemmelig og hvis dere i tillegg gidder å spre linken, så vil jeg nok kanskje være troende til å la takknemmeligheten vare evig! Alt er seff anonymt.

http://wo.uio.no/as/WebObjects/nettskjema.woa/wa/svar?id=7366

Noe sier meg

at brukervennlighet ikke sto først på lista da Kraftverk etablerte medlemssidene sine. Ugh - jeg ser ikke helt meningen med disse bortsett fra muligheten til å kommentere - er det alt? Hjelp - jeg trenger assistanse. Er dette egentlig opplagt og såre enkelt for resten av dere? Legger jeg for mye energi i å forstå noe som ikke skal forstås. Iiiiik - også jeg som spiser, leser og ser på TV samtidig som jeg sitter på internet. Dette ble for mye for meg altså.

Ok da - så er det ikke så farlig - men det ble det, sant.

Off topic - Husrom i september/oktober

Hei, vurderer flytting i september/oktober (tidlig ute), så hvis noen vet om en trivelig kåk (minimum 50m2) som skal leies ut og hvor katter er tillatt - si fra! Takk.

Syndicate content