komputergirl's blog

Hej heeeej <3

Lenge siden sist jeg logget inn her! Kos at vara tilbacks! <3

Kram kram puss puss <3

Photobucket

Amphi 2010

HVEM SKAL!?

Jeg og en venninne skal dit og jeg vil vite hvilke vakre kjentfolk som skal dukke opp dit <3

:D

Photobucket

SÅ DET SÅ!

<3

Auf Wiedersehen!

HADETBRA la la la!

I MORGEN REISER JEG TIL BERLIIIIIN.
OG PÅ TORSDAG TIL LEIPZIIIIIG!
IHIHIHIHIHIHIHI!

WGTWGTWGTWGTWGTWGTWGTWGT

:D:D:D:D:D:D:D etc :D

Oooooooog DER var det usakelige innlegget overstått.

*danse barbeint rundt i en blomstetreng til SAM*

Siden ingen har nevnt noe :D

I`M IN LOOOOOOOVE WITH A FAIRYTAAAAAALE
EVEN THOOOOOOUGH IT HUUURTS! *knipse knipse*

Dette var koselige greier. Selv om sangen såklart kunne kjørt litt synth i lydbildet tihi.

Hanzel und Gretyl

Hva skjer'a?

Skal de ha gig i Oslo eller ikke??

Spilleliste Hellfire Steampunkaften

Folk legger jo ut spillelister i hytt og pine, så fikk beskjed om å gjøre det samme selv om det er en stund siden. Blir litt random her, men her er det jeg klarte å dokumentere i løpet av kvelden. Mye untz untz.

Set I:
1. Ah Cama-Sotz - When the Devil Comes to You
2. Unter Null - Neocide
3. Panzerveps - White Noise
4. Organic Cage - Dead Body Grinder
5. Interlace - Stone Mirror
6. Rotesand - Storm
7. Covenant - 20 khz
8. En eller annen sang
9. Sara Noxx - Colder and Colder
10. En eller annen sang
11. Combichrist - Joy to the World

Set II:
1. En eller annen sang

Usaklig innlegg

Jeg hater Nav.

Photobucket

Hilsen frustrert snegl.

Fakkeltog mot pels / 13 november

Yes. Dette har ikke noe med musikk å gjøre, men jeg anser det likevel som en fryktelig vitkig sak å kjempe for.

Jeg er en av disse personene som ble opprørt over dokumentaren på TV2 om pelsindustrien i Norge. Faktisk til det punkt at jeg satt i sofaen her hjemme og hylgråt i en time i frustrasjon over at verden kan være så ond. Det kommer sannsynligvis til å gå dager før jeg roer meg ned. Og det er fordi det hele er så meningsløst.

Halloween Bergen

Siden flere andre her inne har skrevet litt om deres Halloween-feiring, tenkte jeg at også jeg kunne skrive litt.

Fantastisk vellykket er to ord som oppsummerer Bloodlines aller første Halloween-feiring i Bergen. Ikke bare fikk Ove og jeg hjelp av mange gode mennesker fra både Oslo og Bergen på opprigg, de bidro også til at kvelden gikk mer eller mindre knirkefritt. Og ikke minst at mine dekor-planer kunne gjennomføres.

Syndicate content