Halloween Bergen

Siden flere andre her inne har skrevet litt om deres Halloween-feiring, tenkte jeg at også jeg kunne skrive litt.

Fantastisk vellykket er to ord som oppsummerer Bloodlines aller første Halloween-feiring i Bergen. Ikke bare fikk Ove og jeg hjelp av mange gode mennesker fra både Oslo og Bergen på opprigg, de bidro også til at kvelden gikk mer eller mindre knirkefritt. Og ikke minst at mine dekor-planer kunne gjennomføres.

En stor takk til Cyberdyne-guttene for å holde koken på dansegulvet i øvre bra. Det var en stund det så ganske mørkt ut for hva dansing angikk ettersom folk tydeligvis trenger å drikke endel i Bergen før de kan danse, men så slo klokken tolv og fylle, fine folk rente inn med den ene kostymen etter den andre. Masse cred for at guttaboys også holdt styr på strobene så folk hoppet rundt enda mer :D

Og like stor takk til Kira for hennes innsats som VJ. Scenen ble kjempeflott med prosjektor med sære, bisarre klipp surrende i bakgrunnen.

Fra 00:30 var det absolutt stappfullt på Hulen med lange køer utenfor inngangen og omtrent alle hadde kledd seg opp for annledningen. Sent på natten delte vi ut tre priser til den beste, mest skremmende og mest Bloodline-blodig-bisarre kostymen. Henholdsvis Edvard Saksehånd, jenten med den skumle leverposteiboksen av papp på hodet og Freddy Krüger.

Jeg hadde nok tidenes hodepine da jeg gikk hjem i regnet 04:00 da taxiene i Bergen ikke hadde tid til å hente trøtte Bloodlinere, men all hodepine og fyllanerver til tross, denne kvelden gikk over all forvetning.

<em>Bariuz</em> sitt bilete

yeah!

Det var en knallgod kveld med fet musikk, masse folk og en god dose humor! Takk til Bloodline, resten av Cyberdyne gjengen og alle andre som bidro til en vellykket kveld :-)

--------------------------------------------------------------
www.code64.se
www.blackcomedy.net
www.myspace.com/protostarspace
www.myspace.com/bariuz
www.myspace.com/cyberdyneclub
--------------------------------------------------------------


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.