pistolfetish

Nå har jeg kjøpt meg en kruttlapp-pistol. En sig sauer P-99. Skikkelig deilig liten sak som ligger godt i hånden, og har litt vekt. Så nå skyter jeg på forbipasserende i Rathkesgt for å kvitte meg med frustrasjon, eller på TVen når jeg ikke gidder å stå oppreist. Det neste steget blir en gasspistol som skyter stålkuler, og så en ekte 9mm.. Glock 17 hadde vært bra, men de er tunge. En Ruger superblack hawk med kikkertsikte, hadde heller ikke vært å forakte, men jeg får vel nøye meg med en Walther PPK.. (Jævla drittpistol). Kanskje jeg burde gå for en Colt 45, det er firepower det. De er ikke så dyre heller. Anyways, før eller siden må jeg ha meg en skyter med litt omph. Og nåde de jævla drittungene i nabogården da.. Da skal jeg skyte dem ned alle som en! For som Clint sier i The good the bad and the ugly: "There are two kinds of people in the world, those with a loaded gun, and those who dig."

<em>elektronika</em> sitt bilete

tror nok du må ha noe annet

tror nok du må ha noe annet enn James Bonds favorittpistol, ja


<em>irma vep</em> sitt bilete

Og

som the Ugly sier: If you´re gonna shoot, shoot - don´t talk!

"My life´s the disease"


<em>Panzermensch</em> sitt bilete

Huh? Når ble en Glock 17 tun

Huh? Når ble en Glock 17 tung? Den er diger, ikke tung. Og noe sånn tullete Ruger revolver piss er da helt håpløst- nei... gå for en 1911, gjerne en Wilson Combat, eller en Kimber i 10mm Auto. Da har du god håndkanon.


<em>Gird_09</em> sitt bilete

dyr, ikke tung

Noen ganger går det litt fort i svingene. Jeg vet at en glock ikke er tung, det er jo halve poenget.. Men dyr, det er den...

Just call me Messiah!


<em>Panzermensch</em> sitt bilete

Dyr nei!

Veldig lite brukt Glock 17L med kompensator koster 2900 hos Landrø, og de har høye priser; så du får den nok billigere. Ny Glock 17 uten noe stæsj koster vel en 3200 eller noget slikt. Relativt billig mener nå jeg... men, men: Alt er selvsagt relativt.


<em>Gird_09</em> sitt bilete

Kødder du?

Er det sant? Her snakker vi om et dramatisk prisfall de siste årene.. Juhu!

Just call me Messiah!


<em>Panzermensch</em> sitt bilete

Helt ærlig og greier.

Plastikkpistoler er dritbillige, det seg være XD, Glock, Ruger... Næh... takke seg til å handle en Wilson Combat QCB 1911 til 17000, eller en SIG Neuhausen for tilsvarende... bare brukt, da...

Nei Glock har blitt en billigpistol, som anbefales for nybegynnere og folk som ikke gidder å bruke masse penger på å tyne de siste få millimeterene ut av samlingene.

Såh... LØP OG KJØP!!!


<em>Gird_09</em> sitt bilete

wow

Hadde jeg hatt penger og mental stabilitet skulle jeg faktisk vurdert å få fingrene krøllet rundt en avtrekker... Det er noe høyst erotisk med å ødelegge ting. Spesielt det å ødelegge ting med skytevåpen.. Jeg har alltid hatt en hemmelig drøm å skyte noen i ryggen mens de løper... Helst skulle jeg jo hatt det på video også da, så jeg kunne sett det i sakte film igjen og igjen.

Det er trist å bo i Norge, vi har ikke noe NRA her.

Just call me Messiah!


<em>Panzermensch</em> sitt bilete

Ehhehehe.... tror ikke du had

Ehhehehe.... tror ikke du hadde fått veldig mange våpen i USA heller hvis du hadde kommet med den frasen der på våpenkontoret :) Men skyting er gøy, selv når man ikke skyter på levende mål.


<em>Divabolica</em> sitt bilete

Kanskje dette kan være et aternativ:


Kremt

Ruger for alle penga :)


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.