Gird_09's blog

og da satte det i gang....

au, uff uff

I dag har jeg vært på legevakten og blitt tapet og røntgenfotografert.
Det var usedvanlig smertefullt i forkant, men selve oppholdet var litt kult.
Bortsett fra at det var kjedelig da.
Det var en mann i rullestol som var full av morfin og mulig brudd her og der. Og en mann med to lilla armer, og en gammel dame som var fullstendig utmagret og en lilla diger arm. Også var det en full mann i rullestol som moret seg fryktelig. Også en blekeblond bodybuilder-mister-universe-dude med brun hud og større pupper enn de fleste jenter jeg kjenner.
Også meg da, med en tommel som muligens kunne ha vært brukket eller hatt noen revner eller noe. (Det gikk bra altså, den hadde bare vært en tur ute av ledd og fikk seg en solid smell. That'll teach me to adjust my position while sitting down!!)

mer penis takk

Jeg husker det var noen som linket til en side med penislogoer her for en stund siden.. Jeg gidder ikke finne den igjen, men ta en titt på knull.com...

Eller bare se på logoen jeg fant der:

weirdness

Jeg sitter her og slenger ut noen gamle låter på myspace, og leter etter en backup cd med Japanese Whore på... (Jeg tror ikke jeg har musikken til JW lenger for de som måtte bry seg. Jeg har ingen eksemplarer og ingen backup som jeg kan se... Eneste musikken jeg har laget som var verdt å høre var på den cd'en... Jaja...)

Så fant jeg en boks med kasetter. Jepp, gode gammeldagse kasetter. Jeg kan ikke huske disse kasettene så jeg stapper dem i kasettspilleren (jeg har faktisk en) og finner ut at.. No shit der er det musikk jeg lagde for 11-10 år siden i fasttracker! Wow! Det er sært gjenhør det.

Henry Ford (30. Juli 1863 – 7. April 1947)

I dag er det fødselsdagen til Henry Ford, inngangen til en ny ære i maskinenes tegn. Uten Ford, ingen industriell musikk eller "synth".

Drit i Gud. Det er Ford vi burde dyrke.

Circus Mort

Jeg har funnet mp3er av Circus Mort flytende på det store stygge internettet, og lurer inderlig på hvor de kommer fra. Kvaliteten høres ut som om det er rippet fra cd, men jeg har aldri hørt at Circus Mort ep-en har blitt re-sluppet på cd?
(Derimot vet jeg at den er tilgjengelig brukt på vinyl for altfor mange penger. Faen som jeg vil ha fingrene i resten av musikken på den ep'en altså...)
Noen som vet noe, eller for den saks skyld, har noe?

sosiolekt?

Jeg husker så levende fra min barndom, da alle lærerne prøvde å lære mine medmennesker at det ikke heter "jeg så hun i byen i dag".
I disse dager hører jeg derimot oftere og oftere at folk sier "henne damen der, henne er kul henne"... (Eller tilsvarende da.)
Det har jeg altså ikke lagt merke til før..
Er det sosiolekt ala "dem folka der"? Eller er det en slags overkompensasjon?
Grufullt er det uansett på ørene.

Lingvister, forklar!

Jeg gikk med hvitt i dag

I dag hadde jeg på meg en hvit sommerskjorte.
Jeg kunne naturligvis ikke kapitulere helt til dette fargesvineriet, selv om det er barbarisk varmt ute, så jeg hadde en sort singlet under da. Men det hjalp mot varmen.
Jeg vurderer å iføre meg selvsamme plagg i morgen.

boy do I feel stupid

Ok, så er jeg en leketøyshore. Jeg bare måtte ha en test tube alien, og nå har jeg en.
Men det viser seg at jeg er dum.
Jeg skal lissom kommunisere med en sånn diagnostikkside ved å legge inn blinkesekvensene i LED'en på hodet hans (via internett altså) men jeg skjønner faen ikke en ting.
Jaja.
Han er ihvertfall ikke lei seg der han sitter. Nok mat og vann har han, og han er nettopp født.
Kurion heter han, og han er visstnok veldig smart.
Han skal visstnok vokse mens han sitter oppe det røret sitt... Det gleder jeg meg til. Har man ikke katt, får man ha en alien. :D

manual til boss vf-1?

Er det noen der ute som har en manual til en boss vf-1 de har lyst til å bli kvitt/scanne/e.l.?
Jeg fikk aldri noen da jeg kjøpte min, og det å bestille en fra Roland var ikke så greit det heller. Finner ikke i pdf heller....
Heldigvis er den ikke akkurat vanskelig å bruke, men jeg skulle gjerne ha tittet på en manual for å forstå noen av de fine finessene....

Jeg blir veldig glad om noen kan hjelpe. :)

Syndicate content