Når grinebiten våkner:

Jeg blir meget fort irritabel for tiden. Særlig når jeg oppdaget midt i en artikkel at den ikke leder noe sted. Dette opplevde jeg torsdag kveld. På BAs nettsider, rettere sagt i PULS-seksjonen: http://www.ba.no/puls/article3285924.ece

I henhold til denne artikkelen har jeg et par tanker jeg ønsker å dele med allmuen. Om allmuen liker innlegget er en annen sak.
Kremt.

Kjære Mathias Tellez.
Jeg likte deg i din såvidt lovlige 16-års periode da du først inntok musikkscenen i Bergen som ung, lovende gitarspire. Jeg likte deg med ett mindre da du i et intervju med Natt&Dag stilistiske "under huden" reportasje tilsynetalende kun ville prate om at du endelig kunne gå på byn og treffe damer. Jeg likte deg, om mulig, enda mindre da jeg kjørte lys på deg under en konsert i Tegleverket og din påtatte sjarm og din følsomme gitar som snytt ut av Sondre Lerches nese gav meg brekningsfornemmelser.

Så. Det er derfor med stor undring at jeg engang fullførte min gjennomlesning av denne tristessen av en talentløs artikkel tydeligvis skrevet av en nyutdannet reporter fra Universitas Bergensis. Jeg er en hardbalden kvinne og har karret meg over mang en eksplisitt tekst i mitt unge liv. Men da jeg leste denne artikkelen ble jeg faktisk så forlegen at det kilte litt i tykktarmen. Du reporter, tok du noen gang et fag som het " Innføring i journalistisk integritet for oss som ikke vet hva ordet betyr"?. Denne suppen var nemlig som en grufull bilulykke. Jeg prøvde å se bort, men klarte det ikke. Takket være dere to vet jeg nå at du, Mathias, runker på daglig basis og har gjort så siden du var en neve stor. Men milde måne, hva har da dette med NRK Urørt å gjøre? Urørt, ja. Det høres jo vitterlig ut som at du in factum er både urørt og ubesudlet med dine pubertale uttalelser om musikalske morgenbrød og runk. Er det dette nivå BA's PULS seksjon endelig har sunket nedpå? Runking og kåtskap?

Forøvrig er analogiføringen mellom kåtskap og musikkproduksjon bare flau og avslører et forsøk på en gimmick som ikke engang slår an hos en vårkåt kvinne som meg selv. Du er så lite tørr bak ørene, Mathias, at du formelig drypper fra både brusk og fjon når du går gatelangs. Men hvis det er et ligg du trenger, så er det ligg du skal få. Kjære Mathias, leser du noengang denne bloggen og nettopp dette innlegget, føl deg fri til å legge igjen ditt nummer og dine seksuelle preferanser. Jeg kan mer enn gjerne skjenke deg og sjarmere deg ned i sofaen og gi deg et ligg du sent vil glemme hvis det er dèt som skal til for å få deg over denne kåtskapens kneik. Slik at neste gang du havner i kryssilden mellom en journalist og hans pen vil du kanskje ytre tanker som vedrører din dype musikalske innsikt, som jeg vet du har, fremfor ditt turbulente forhold til høyrehånden.

Takk og godnatt.

Jøye!

Jeg håper sannelig dette havner andre steder enn synth.no også :)

_________________
Dra meg i barten!


<em>elektronika</em> sitt bilete

*applaus* -------------------

*applaus*

-----------------------
Look what I can do!
-----------------------


<em>Nikko</em> sitt bilete

Fantastisk!!!

Du har garantert gitt den stakkars fjortiskuken årtusenets seksuelle prestasjonsangst nå!!!
---
I am the one that got away.


<em>Braxe</em> sitt bilete

ah..vakkert..

..nå ble det ikke så ille å være på nattevakt likevel!

I`ve got a hole in my head and no one to fix it. Gotta straighten my thoughts, I`m thinking too much sick shit.


<em>Bariuz</em> sitt bilete

Wow!

"– Man har de dagene man våkner og bare er musikk-kåt. Jeg drømmer ofte låter, og da våkner jeg med det du kan kalle et musikalsk morrabrød. Jeg har jobbet på et musikalsk ronk lenge nå, og da platen kom nå, så kom jeg også – jeg spermet utover Norge. På en god måte altså."

Så du tilbyr deg altså å ligge med dette vesenet?? Makan...

:-)

--------------------------------------------------------------
www.myspace.com/bariuz
www.myspace.com/cyberdyneclub
www.myspace.com/blackcomedymetal
www.myspace.com/hypnodrift
--------------------------------------------------------------


"spermet utover hele Norge

"spermet utover hele Norge på en god måte"...

Nok til at jeg ikke vil høre på musikken hans..


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.