Wow, naturen fascinerer

Kunne ønske dere var her og så ut over Oslo nå.
Skal prøve å forklare.

Det ser ut som om det kommer en grå orm krypende over himmelen fra oslofjorden og rett over hustaket vårt. Denne grå ormen regner og har en utrolig tøff form, mens på venstre side (østover) er det blå himmel, mens det på høyre side (da vestover) er solnedgang med et utrolig blennende lys, som brekkes i dampen fra den fuktige bakken så byen får en slags gylden glow (med regnbuer!!). Når man ser opp på skyene går de så utrolig fort at jeg blir svimmel.

Det hele varte i 5 minutter, så var det over.

wow.

<em>Karirari</em> sitt bilete

Jeg hadde også fantastisk

Jeg hadde også fantastisk naturopplevelse! Lå i sofaen og så ut vinduet på en nesten skyfri himmel, og så plutselig begynner det å øsregne, virkelig styrter ned, og solen kommer fra andre siden av bygningen og skinner på regndråpene, slik at jeg kan se dem utrolig langt oppe, og så følge dem hele veien ned - utrolig stilig.

Ja, natur og vær = :D


<em>millpillgrillsnill</em> sitt bilete

Jeg får ikke sove fordi det

Jeg får ikke sove fordi det regner så tungt at det høres ut som om Hufsa tramper på huset (selv om huset ikke er blitt til is). Det er rart å bo i hus. Og det tordner og lyner mye her.

Og, eh ... Ellers? Været og sånn?

---
Du skal aldri bære celluloidmansjerter.


<em>Flakk</em> sitt bilete

Flere åndsfullheter

Jeg hadde en veldig bra naturopplevelse i natt. Var på en utendørs psytrancefest på Kløfta, i et endeløst, flatt jordbruks- og skogslandskap, kun avbrutt av noen blekt opplyste motorveier, med krystallklar, urbant uforstyrret stjernekuppel over. I horisonten kretset flyene fra Gardermoen som blinkende møll.

Jeg forlot festen, og hoppet rundt på en bølgete kornåker (på opptråkkede stier etter gårdeiers samtykke, forøvrig) mens jeg underholdt meg med å observere satelitter oppi stjernevrimmelen. Til slutt hentet jeg soveposen min, og sovnet under åpen himmel. Veldig minneverdig.


<em>TV Noise</em> sitt bilete

Trenger ikke ut !

Ta med ett fett mikroskop og masse lys i senga så får du scener som får Alien til å framstå som ett stillbilde av gjetende nonner.

Why do birds suddenly appear ?


<em>bonk</em> sitt bilete

Blæ.

--------

Herregud, jeg er sjarmerende.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.