bonk sin blogg

ensom og alene

Jeg er ensom og alene på jobb, og det er egentlig litt skummelt. Bygningen er skummel, det suser i rørene og jeg er sikker på at busemannen bor i underetasjen.
Får trøste meg med å sette på litt covenant på anlegget og danse rundt i salongen. Gruer meg til jeg skal stenge og slukke alle lys, det blir skummelt o.O

Uæææ...

Men akkurat just nu er dette den tøffeste salongen i verden.

Ja.

Nyttårsaften/ London tur

Noen som vil henge med?
Emelie (Tyfus Anorexia) og jeg planlegger tur. Vi drar 29. desember dit og hjemigjen 3. januar. Tenkte å rulle litt rundt, shoppe, feste, spise engelsk frokost, feire nyttår, risikere terrorbomber o.s.v. Det blir gøy. Men det blir enda gøyere om noen blir med! Trenger ikke bli der alle dagene sammen med oss, vi vet vi kan være litt slitsomme til tider, men kanskje et par dager? Langhelg midt i uka? Ja?

Uansett, bare å slenge seg med. Vi har ikke bestemt oss hvor vi skal bo, men tror nok ikke det blir på regent park fordi der er det mus og rotter og sist ødela de mange av klæra mine :(

Jeg er ikke lenger lilla

*grine*

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!

Jeg savner det allerede.
Ikke nok med at jeg ikke er lilla, men gompens forsøk på å lage lilla farge endte opp som en viss brunfarge jeg hater mest av alle farger i hele verden. Mahogny.

"Jammen det er jo lilla!"
"nei, det er MAHOGNY!!"
"jammen jeg syntes det ble fint! Mye bedre enn det du hadde!"
"Jammen du er ikke meg, jeg liker ikke mahogny!"
"jammen det er jo myyye bedre!"
"NEI!"

Bæsj.

Blir nok svart snart. Veldig snart. Men jeg har jo faen meg ikke tid til å farge det før på lørdag! ARgH!!

Synd på meg nå.

Å gud jeg hater de nye naboene

Vi ble litt bekymret da vi så barnevogn utenfor døra og tenkte "å neeeeei, hyleunger og slitsomme morgener". Det gikk bra de første dagene, men så kom lørdagsmorgenen. Med hyl og skrik fra både mor og barn. De har holdt på en halvtime nå, kun avbrutt av litt støvsuging (!!). Jeg skal egentlig ikke stå opp før kvart over 7, så dette irriterer meg grenseløst. Vedder en tier på at de som bor der ikke akkurat er studenter heller (vi bor i studentboliger tilhørende SiO for de som lurte).

Og ikke nok med at ungen skriker, på skrikinga høres det ut som om den får skikkelig bank. Men jeg har jo ikke peiling på ungehyl, så for alt jeg vet så kan den skrike på trass. Håper det var en engangshendelse, for den skrikinga var rett og slett kjip.

Hoii, mongo-Lloyd.

Satt og leste om masseselvmord og plutselig er klokka mange.

Titta litt på sidene til Heavens Gate og fikk en uggen feeling. Tenke seg til at den siden fremdeles eksisterer over 10 år siden de hadde masseselvmord. Har lest igjennom litt av stoffet der og for meg er det helt søkt. Jeg forstår ikke hvordan noen kan bli hjernevasket på den måten.
Kanskje jeg enda ikke har møtt min Jim Jones (eller Ti og Do som fra Heavens Gate) og at jeg og en dag ender opp som en dott som mer eller mindre frivillig drikker cyanid.

Skummelt å tenke på.

Nei nå skal jeg legge meg og drømme om romvesner og jungellandsbyer i en salig blanding.

Wow, naturen fascinerer

Kunne ønske dere var her og så ut over Oslo nå.
Skal prøve å forklare.

Det ser ut som om det kommer en grå orm krypende over himmelen fra oslofjorden og rett over hustaket vårt. Denne grå ormen regner og har en utrolig tøff form, mens på venstre side (østover) er det blå himmel, mens det på høyre side (da vestover) er solnedgang med et utrolig blennende lys, som brekkes i dampen fra den fuktige bakken så byen får en slags gylden glow (med regnbuer!!). Når man ser opp på skyene går de så utrolig fort at jeg blir svimmel.

Det hele varte i 5 minutter, så var det over.

Ny jobb hurra!

Da var den 100% i boks, jeg begynner i morgen. Yay!
Åherregudsomjeggledermeg! :D :D :D :D

*danse naken rundt i leiligheten*

ladidadidadida!

Bye bye stalking alcoholic boss! Bye bye intrigekjærringer og bajs!
Hello kontrollerte omgivelser med faktisk opplæring! Uten drikkepress! Whee!

Bleh!

Bleh bleh bleh! Bleh!

Nå gidder jeg ikke lese nyheter lenger. Verden går under, farvel. Det har vært hyggelig å kjenne dere sånn halvveis.

Vi får feste så mye vi kan innen den tid.

Drop Dead festival/Praha-tur

Noen som skal være med?
Jeg blir visst shanghaiet med dit.
Har egentlig ikke hørt noe særlig om de bandene som skal spille og jeg er som kjent hverken festival eller konsertmenneske, men det kan jo være gøy fordet. Har aldri vært i Praha, så jeg har lyst til å dra mest for å se byen :P Være skikkelig turist og gå på sightseeing.

Festivalen er fra onsdag 31. oktober til søndag 4. november.

Mer info på http://www.dropdeadfestival.com
Her ligger lineupen for de som vurderer.

Hjemme

Hjemme hjemme hjemme

mmmm

hjemmeeee...

Kan noen fylle inn de to siste ukene for meg?

Syndicate content