spasmisk utbrudd

igår hørte jeg på hele Electric Cafè på jobb.
har gjort det mange ganger før, men
det er faktisk noe av det deiligste jeg har hørt på lenge.
fantastisk musikk. et teknisk vidunder. syns jeg da.
det later til at mange Kraftwerk-fans liker dette albumet minst,
og folk som henger på Landmark har sikkert ikke hørt om det en gang ha ha

jeg ble plutselig litt lei Bergens alternative scene, for den er neimen ikke særlig alternativ egentlig, den er bare full av posører som henger på de riktige stedene og treffer de riktige folkene og har dem som "top-ten friends" på Myspace for å vise alle i hele verden hvor tight de er med in-crowden i Bergen. jeg ser dem hele tiden og begynner å bli passe lei. sælrig fordi dem henger på poppis-steder som pingvinen, Strædet og Landmark. fordi synth.no primært består av oslo-synhtere tar jeg mer herved den frihet å blåse ut litt useriøs frustrasjon her istedet for å verbalt voldta en landmark-tøs en fuktig lørdagsnatt når jeg føler trang til å ga og danse med venner på dette utestedet.
det følgende utsagn går ut til alle som henger på Landmark som passer følgende beskrivelse, og det er urovekkende mange:

de med sine fasjonable hvite Converse-sko, sine trange grå jeans med kledelige hull på knærne, sine leggvarmere til tusen spenn fra Telegrafen, sine bøge sorte og hvite speider-skjerf rundt halsen, sine Häkki t-skjorter med buttons av David Bowie, The Cure the Klaxons og og sine idiotiske bedrevitende utsagn om grupper som Telex, Neu!, Cabaret Voltaire og Le Tigre som de regner med ingen har hørt om. BRENN! dette er alle bra band, men de nevner dem og spiller dem fordi de anses som sær og high-brow å vite om og like.

jeg hater dere! jeg har fått dere opp i halsen! dere aner ikke hva synth-musikk er! dere tror at fordi dere har dødsmye LP'er i en fin kasse fra IKEA som dere har kjøpt fra Ebay, Samleren eller London som står strategisk plassert slik at alle som kommer på besøk ser den og sier: "næh, så mye fint du har her da, næh, så sær musikksmak du har da". dere tror av disse grunnene at dere sær og cool. drit i hva andre mener, lik den musikken dere liker fordi dere liker den, ikke fordi det er coolt å like den. kjøp dere en personlighet istedet for flere plater.

sånn. jeg har ikke tråkket på noen Oslo-tær, kun bergenske Landmark-tær ^^
men jeg antar at disse posørene finnes i samtlige storbyer, så kanskje jeg har tråkket i salaten endog.

<em>bonk</em> sitt bilete

Kan ikke si jeg er særlig

Kan ikke si jeg er særlig bevandret i Bergen, men du har min sympati! Disse menneskene høres ut som mange som henger på garage og mono i oslo, om jeg ikke tar helt feil. Kanskje de hører mer på "rock" og "punk" her, men klesstilen er helt prikk lik.

--------

bøttehank?


<em>komputergirl</em> sitt bilete

ja. men litt fint å høre

ja. men litt fint å høre at dere har posører i Oslo også, for det siste året har det rett og slett tatt helt av her i Bergen. det er sånn at jeg begynner å tenke onde tanker når jeg er på Landmark og har drukket mange, mange øl. buksene deres er trang, men ikke for trang for buksevann ^^

[futureperfekt]


<em>bonk</em> sitt bilete

De er som Baetylos sier, de

De er som Baetylos sier, de følger musikkpressens anbefalinger til punkt og prikke selv om de ikke liker musikken. Så lenge det gjør dem litt særere enn alle andre så kjøper de skiva. Gjerne som LP, selv om de ikke eier en platespiller. Innerst inne hører de på listepop og dennslags. Jeg bare føler det på meg.

--------

bøttehank?


<em>komputergirl</em> sitt bilete

haha. ja. jeg føler det

haha. ja. jeg føler det samme jeg også.
men burde vel strengt talt hold kjeft på det området, jeg har kjøpt litt Kratfwerk-lp selv om jeg ikke har platespiller.
da kom jeg faktisk over Beyoncey i LP format.
jeg blir vel sær på en måte jeg også hvis jeg kjøper Beyoncey, men kanskje ikke bra-sær.
bare teit-sær.

[futureperfekt]


<em>Baetylos</em> sitt bilete

Det er dessverre slik det

Det er dessverre slik det blir, mye pga norsk musikkjournalistikk. Det er opplest og vedtatt at det som musikkpressen lirer av seg er fasiten uten at man gidder å løfte en finger for å gjøre seg opp sin egen mening.

--
Hell is where the heart is...

This Fading Dream | Gotham Nights | Kjettersk Kjeller


<em>komputergirl</em> sitt bilete

du har så rett, så

du har så rett, så rett.

jeg husker Ladytron i sin tid, for å ta et kjent eksempel. musikkpressen presterte å båse dem som electroclash, den dummeste og mest fiktive musikk-sjangeren som finnes.

så dask på pungen til norsk musikkpresse (og Store Studio hirr hirr)

[futureperfekt]


<em>Baetylos</em> sitt bilete

For et par år siden så

For et par år siden så gjorde Nightwish en gratiskonsert i Bergen hvor musikkjournalisten i VG presterte å skrive at Nightwish er gothrockens fremste ikoner.
Jeg sendte en litt undrende mail til vedkommende journalist og spurte høflig om hun hadde noe kjennskap til gothrock som genre eller det faktum at Nightwish spiller en form for symfonisk metal som ligger langt fra gothrocken. Hun svarte at hun skrev gothrock fordi det var en del sortkledde mennesker med flosshatt der og at det er noe de aller fleste har kjennskap til, mens symfonisk metal blir for gresk for folk.

Kanskje ikke så rart at folk ikke helt skjønner hva som er hva når du har slike løkhuer som musikkjournalister? Jeg sendte henne et svar tilbake og skrev at hun enten burde begynne å gjøre litt research før hun skriver om musikk eller så får hun kjøpe seg varmedress og heller begynne å selge juletrær til jul.

--
Hell is where the heart is...

This Fading Dream | Gotham Nights | Kjettersk Kjeller


electric cafè

er jo i all hovedsak Carl Bartos verker og skiller seg godt ut fra de andre albumene.
(lurer litt på om Schneider og Hütter hadde kjøpt seg nye sykler på det tidspunktet...)
jeg hørte masse på dette da det var nytt og jeg syntes det absolutt har gode kvaliteter, men det kommer aldri til å overleve radio activity og de andre gode gamle.
musikalsk sett er det veldig likt soloalbumene til Bartos.

fortsett å spre det glade budskap!

/Jarle


<em>henrik</em> sitt bilete

Man, Machine and Music

Jeg må bare anbefale "Kraftwerk: Man, Machine and Music" (http://www.amazon.com/gp/product/0946719705/sr=8-1/qid=1155110122/ref=sr...) som Psycobat har anbefalt tidligere. Der står det mye artig om (bl.a) perioden rundt Electric Café-albumet.


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Den boka er veldig bra, ja.

Den boka er veldig bra, ja. Som den skrotingen jeg er byttet jeg den bort mot en annen bok, som viste seg å være møkkadårlig.

------------------

While the Rose blows along the River Brink,
With old Khayyam and ruby vintage drink:
And when the Angel with his darker Draught
Draws up to Thee – take that, and do not shrink.

(Omar Khayyam)


<em>Tollef</em> sitt bilete

posører

Verden er full av posører. Spørsmålet blir heller om en posør som holder seg til sær synth blir noe teitere enn en posør som liker jazz eller rock? Sånn bortsett fra det så er Elecric Cafe et fett album, om enn ikke like bra som de fire siste søttitallsplatene deres.


<em>Tollef</em> sitt bilete

Det beste med Electric Cafe

Det beste med Electric Cafe er selvsagt at det er det første albumet Kraftwerk gav ut etter at jeg var blitt såpass oppmerksom på dem at jeg faktisk ventet på at det skulle komme. Det tok bokstavelig talt år og dag, mens ryktene gikk om både album, verdens feteste musikkvideo, skifte av titler og så videre. Tror aldri jeg har ventet så intenst på noen plate noen sinne. Min barndoms guder sviktet meg heller ikke.


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Leve posørene!

La meg få slå et slag for posørene!

Jeg synes noe av det morsomste med å gå ut er å titte på folk. Selv synes jeg den definitive subkulturen var (det tidlige) sekstitallets mods, der interessen for klær var vel så fanatisk som musikkinteressen og der antallet knapper på jakkeermet var livsviktig. Veldig mye av musikken som diskuteres her har røtter i subkulturer som goth, punk og new romantic, som alle kjennetegnes av en veldig interesse for utseende og fremtoning.

Greit, de fleste posører av den typen du snakker om ser kjipe ut med sine hullete bukser og ubarberte kjaker. Men dersom folk gidder å ta på seg et halstørkle, får de poeng hos meg. De er i alle fall bedre enn de ”ekte” rockerne som ikke gidder å stelle seg en gang. Det træligste jeg vet er konserter der den eneste forskjellen på kara i bandet er at de har på seg forskjellige T-skjorter over blåbuksene og joggeskoene. Jeg vil ha litt stil å titte på. Kanskje fordi jeg har vokst opp med klassiske konserter der smoking var vanlig?

Og forresten: Hvordan skal man oppdage ny musikk dersom man ikke kan høre om den fra venner eller folk som skriver om musikk? Mulig du selv klarer å koble deg på Rudolf Steiner Akasha-krønike og få all informasjon du trenger via astralplanet, men så åndelig utviklet er ikke jeg. Dersom du da ikke mener at vi heller skal satse på reklamen fra plateselskapene?

Selv har jeg aldri orket å være alternativ. For da blir det plutselig en viktig sak hva man hører på og hvilken farge (!) det er på klærne dine.

------------------

While the Rose blows along the River Brink,
With old Khayyam and ruby vintage drink:
And when the Angel with his darker Draught
Draws up to Thee – take that, and do not shrink.

(Omar Khayyam)


<em>Tollef</em> sitt bilete

jeg mener å huske at det

jeg mener å huske at det var Turbonegers Thomas Seltzer som hevdet at de som snakker høyset om posører og at ting skal være "ekte" ofte er de første til å melde seg inn i NS når det neste hippes tanks ruller inn over grensa. Selv synes jeg at så lenge posørene er med på å fremme den kulturen jeg står for selv, så er de nesten mine allierte.


<em>bonk</em> sitt bilete

Vil nå si det er stor

Vil nå si det er stor forskjell på å teste ut ny musikk og gjøre seg opp en mening, og å slavisk følge hva musikkpressen skriver. Eller å gå med et plagg fordi man faktisk syntes det er kult vs. å gå med det fordi det gjør deg anderledes og sær, eventuelt hip, kul og trendy.
Ei venninne av meg har alltid gått med leopardmønstrete ting og fått beskjed om at det ser helt jævlig ut, og et halvt år senere går de samme menneskene som sier at leopardmønster er tacky med sånne klær. DET er posører.

--------

bøttehank?


<em>Tollef</em> sitt bilete

Så klart

jeg foretrekker også folk med engasjement og egen smak. Jeg bare synes at det å irritere seg over posører er litt bortkastet. Jeg holder meg til min egen smak uansett. Om moteretningene går i retning ting jeg liker i perioder, så setter jeg pris på at flere gir oppmerksomhet til musikere jeg liker. Om ingen andre liker det, så er det synd for artistene, men jeg liker det like fullt, og promoterer det som best jeg kan.


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Jeg er en sånn posør, og

Jeg er en sånn posør, og trives med det. Er glad hver gang noen flinke mennesker får meg til å revurdere synet på bestemte klesplagg.

For eksempel har jeg aldri likt dobbeltspente frakker noe særlig, men så laget en av mine favorittdesignere en smal dobbeltspent frakk som jeg forelsket meg helt i og har bodd i de to siste vinterne. Jeg har også vært skeptisk til mokkasiner, men så laget Paul Smith noen mokkasiner som jeg falt fullstendig for. Sånn er det ofte med meg. Det betyr ikke at jeg liker dobbeltspente frakker av diplomattypen noe særlig, eller at jeg liker mokkasiner med dusk. Men det er kanskje en dag en flink designer klarer å overtale meg til at dette er kledelig også, hvis han gjør en god nok jobb.

------------------

While the Rose blows along the River Brink,
With old Khayyam and ruby vintage drink:
And when the Angel with his darker Draught
Draws up to Thee – take that, and do not shrink.

(Omar Khayyam)


<em>bonk</em> sitt bilete

Men da liker du det fordi du

Men da liker du det fordi du liker det, og ikke fordi alle andre liker det. Sant?

Ei på jobben min gikk med piratskjerf i buksa kun fordi det var Marc Jacobs. Hun har ikke stilen til det i det heletatt, men det var jo Marc Jacobs da. Hun syntes ikke det var fint en gang. Men det var Marc Jacobs som sagt.

--------

bøttehank?


<em>komputergirl</em> sitt bilete

jeg har sett folk som går

jeg har sett folk som går med tennis-sokker oppi mokkasiene på enkelte bingoer i Bergen.
dèt er liksom "greien" blant klientellet på bingoene virker det som, og kan jo forsåvidt regnes som underground (særlig siden de fleste bingoene faktisk er under bakken).
kanskje det blir et fashion-statement om noen år.

[futureperfekt]


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Jeg eier noen par

Jeg eier noen par tennissokker. De er sorte, og brukes når jeg trener.

Har alltid lurt litt på hvor den tennissokk-moten kommer fra. Hvite sokker til mørke bukser og sorte sko kan være fint, en del av Motown-artistene på sekstitallet var veldig gode på det der. Men tennissokker er stygge samme hva du bruker dem til.

------------------

While the Rose blows along the River Brink,
With old Khayyam and ruby vintage drink:
And when the Angel with his darker Draught
Draws up to Thee – take that, and do not shrink.

(Omar Khayyam)


<em>komputergirl</em> sitt bilete

man kan lage sokkedyr av dem

man kan lage sokkedyr av dem og skremme folk på nachspill ^^

[futureperfekt]


<em>komputergirl</em> sitt bilete

JA! jeg er helt enig.

jeg er helt enig med Bonk.

[futureperfekt]


<em>Strega</em> sitt bilete

Men, altså, det er da vel

Men, altså, det er da vel mange av de som henger på Landmark som liker musikken og går dit på grunn av det? Og selv om noe er hypa, så trenger det jo ikke å være dårlig? Jeg var på Uffie-konsert på Garage og ble lykkelig over å se så mange forskjellige mennesker der (men ingen synthere..), og det var superhipt, men kuult.
De fleste som er del av en subkultur, deg og meg inkludert, kler oss som vi gjør nettopp for å skille oss litt ut. Det er jo det de på Landmark gjør og. Det handler litt om gruppeidentitet og tilhørighet til noe. Og selv om jeg synes at Klaxons suger, så er det tusen ganger bedre at folk hører på det enn at de hører på "my boobs are ok".

Don't confuse having an iron rod stuck up your ass with having a spine


Landmark & Strædet

Jeg har nok ganske likt syn som Kristin når det kommer til Landmarkfolka.. Jeg kaller dem egentlig bare Landmarkfolka.. tenkte det var en ellers snill tittel å gi dem..
Hater vel dem egentlig ikke, men klesstilen irriterer meg noe grønnjævlig. Den skal liksom være kul, men den er først og fremst dyr og stygg.

Men, som Anna sier, det er et bedre alternativ enn steder som spiller vg-liste musikk! mye bedre.. og det er jo kult at det skjer noe i Bergen.. så jeg får heller bare svelge noen kameler.

ps, Klaxons er det mest oppskrytte drittbandet jeg har hørt på lang tid..


Electric Café var bra

Electric Café var bra forresten! Aldri hørt om dem!


Herregud, leser plutselig at

Herregud, leser plutselig at EC er et album av Kraftwerk.. sorry folkens, jeg var sløv, fikk ikke det med meg! Jeg har istedetfor funnet frem til en artist fra Norge som heter Electric Café!
Musikken hans kan høres på her:

www.myspace.com/theelectriccafe


<em>komputergirl</em> sitt bilete

ja. jeg fant han på

ja. jeg fant han på allmusic isted.
det hadde vært morro med et synth-sted i Bergen som het Electri Cafè :)
men det er sikkert gjort allerede.

du får sende en melding neste gang du tar turen på Landmark, så kan vi søle drinker på de dyre klærne til Landmarkfolkene ;)

[futureperfekt]


Landmark

hehe, ok, har ikke vært der på lang tid, men gir lyd hvis jeg går dit!


Jeg synes Klaxons er ganske

Jeg synes Klaxons er ganske kult jeg;) Hurrar for new rave som de kaller det.

http://www.myspace.com/dj_burlesk


<em>komputergirl</em> sitt bilete

det var en som spilte

det var en som spilte Klaxons etter Combichrist-konserten.
det var sikkert deg det, da ^^

[futureperfekt]


ja jeg spilte det da;) Jeg

ja jeg spilte det da;) Jeg elsker låt nr. 2. Husker aldri navn på sanger, og orker ikke gå til hylla for å sjekke, men fet er den ihvertfall.

http://www.myspace.com/dj_burlesk


<em>komputergirl</em> sitt bilete

var udregelig full den

var udregelig full den kvelden, så underlig at jeg husker at Klaxons ble spilt.
musikkvideoen til den sangen er forresten fantastisk!
skikkelig 90's rave klær og dårlige lyseffekter :)
om du ikke har fått den med deg på Svisj eller noe, Må du se den.

[futureperfekt]


hmm, den må jeg sjekke ut

hmm, den må jeg sjekke ut på youtube, jeg ser aldri på svisj så får ikke med meg noe av det som er der. Ja du var ikke den eneste som ble full der;)

http://www.myspace.com/dj_burlesk


<em>komputergirl</em> sitt bilete

i agree. men syns det er

i agree.
men syns det er litt å trynet å prate med folk som skiller seg ut ved å benytte seg av kleskoder fra subkulturen jeg føler meg som endel av, men når du prater med dem har de ikke peiling.
da vil jeg daske dem.
neida, Landmark som utested er veldig bra det.
de burde begynne å oppkalle drinkene sine etter synth-sanger. da hadde jeg gått der hver helg.

[futureperfekt]


<em>Gird_09</em> sitt bilete

*kremt host*

"dere aner ikke hva synth-musikk er!"

Coming from someone who considers combichrist to be industrial? o.^
___________
It sucks to be fuckin' you!


<em>komputergirl</em> sitt bilete

tsk tsk. det første albumet

tsk tsk. det første albumet er meget industrielt tycker jag.
det høres ut som en symfoni av lydene som kommer fra vaskeriet hvor jeg jobber tjihi
jeje. Landmark-posørene har så pusete musikksmak at de sikkert hadde tisset på seg hvis jeg hadde spilt Combichrist for dem ^^

[futureperfekt]


<em>batcheeba</em> sitt bilete

?

Hvordan kan publikum på Landmark være posers når de snakker om band som er viktige for sjangeren egentlig?
Band som du selv liker?
Har det noe som helst å si hva de har på seg?
Det er vel strengt tatt bare posers som er mere opptatt av hva folk har på seg enn hvilken musikk de hører på.
Alle miljøer har sin egen kleskode.
Om du vil at alle på Landmark skal være "synthere", er du på feil klubb.
Jeg gikk på støykonserter på Landmark og tro du meg, de som hang der så ikke ut som meg.
Men vi var der fordi vi hadde en felles greie.
Ulike ja, men med likheter.
Vær glad det finnes et sted du kan henge ut på og nyte musikken sammen med de andre som er der.
Og når de snakker til deg om band som Voltaire feks..så delta i samtalen.
You might have a good time.

-Som i en veldig tunnel klinger lyden
av mine skritt imellem vegg og vegg-
R.Nilsen


<em>komputergirl</em> sitt bilete

hm. jeg syns ikke alle på

hm. jeg syns ikke alle på Landmark er posører.
jeg vil ikke at alle på Landmark skal være synthere.
da er jeg jo selvmotsigende.
jeg mener, som i alle andre sosiale grupper, at det eksisterer posører
i dette tilfellet folk som ikler seg elementer fra en klesstil som ofte assosieres med nettopp "synth"
mennesker jeg ser i "synth"-klær vil jeg bli kjent med.
det er få av oss og jeg vil utvide nettverket mitt der.
men ofte viser det seg at musikk-smaken deres ikke samsvarer med det de har på seg.
i mange tilfeller hører de på populær-musikk.
der ligger poenget mitt.
folk med palestina-skjerf er har et politisk budskap.
de går ikke med det fordi det er kult.
det var mitt poeng.
jeg har pratet med nok av såkalte "posører" til å gjøre meg opp en mening om saken,
ellers hadde jeg ikke skrevet innlegget.
alle må gjøre sin greie.
alle må gå med hva de vil, om det så er Converse, Cheap Monday bukser og band-buttons
men jeg liker bare ikke påtatthet.
påtatte mennesker gidder jeg ikke prate med.
men de gidder jo sikkert ikke prate med meg heller ^^
men drinkene på Landmark er gode da, så gøy har jeg det når jeg er der.

[futureperfekt]


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Vel, igjen må jeg innrømme

Vel, igjen må jeg innrømme at jeg foretrekker posørene når det kommer til Palestinaskjerf. Rent personlig foretrekker jeg folk som går med keffiyeh av mote- eller tradisjonshensyn enn folk som gjør det fordi de har et politisk budskap med det.

------------------

While the Rose blows along the River Brink,
With old Khayyam and ruby vintage drink:
And when the Angel with his darker Draught
Draws up to Thee – take that, and do not shrink.

(Omar Khayyam)


<em>Strega</em> sitt bilete

Men å legge så mye i

Men å legge så mye i hvordan folk kler seg, er det riktig? Jeg liker godt litt 40 og 50-talls stil, men jeg kan ikke utstå jazz eller rockabilly eller noe som helst som kan assosieres med den stilen. Er jeg da en posør? Kan man ikke kle seg i noe fordi man synes det er fint? For meg er poenget at jeg vil ha på meg noe jeg synes er pent. Jeg driter jo i om det ikke passer til musikken jeg hører på.

Don't confuse having an iron rod stuck up your ass with having a spine


<em>komputergirl</em> sitt bilete

joda. folk er jo

joda. folk er jo forskjellig.
og du er da neimen ingen posør!
jeg er ung og full av fordommer jeg prøver å kvitte meg med.
fordommene mine blir sterkere når jeg til stadig møter mennesker som bekrefter mine antakelser.
jeg er lei av å se underground bli fashion-statement.
så i grunn kan jeg jo ikke være sur på mennesker som går med noe de syns er fint.
jeg bør heller være sur og grinete over hele fashion-industrien som alltid skal ødelegge for subkulturene.
men det er umulig og poengløst fordi den industrien er så fjern fra meg om min virkelighet,
så jeg lar det gå utover noe håndfast.
noe håndfast som Landmark-folkene.

[futureperfekt]


Gjør som oss på

Gjør som oss på Clubmaiden.Vi driter i hva folk har på seg eller hva de liker.Jeg regner med at vårt publikum liker det vi driver med,ellers så hadde de ikke giddet å snurre ut av lysløypa som de fleste vante byvankers henger i.Vårt mål er å skape flere interresante ting på ett og samme sted.Hvor mange steder i Norge kan du få synth,metal,hardcore,pop og rock på samme sted.
Her hører man sepultura i det ene øyeblikk for å høre beaten til prodigy mens killers snuser i bakgrunnen.Vi trenger ikke å være et hippt sted, fordi vi gjør akkurat det som kunne falle oss inn der og da.Det er sikkert noen som misliker det,men vi er i hvertfall ærlige.


<em>Gird_09</em> sitt bilete

:D

:D

___________
Go girl! Strike a pose! Yeah!


<em>komputergirl</em> sitt bilete

jeg ble så glad da jeg var

jeg ble så glad da jeg var på Maiden på Combichrist konserten og så at dere kalte gin and tonic'en for VNV.
SÅNT kan jeg like.
ærlighet varer lengst og Club Maiden svingte det bra av.

[futureperfekt]


A-ha

Var det en drink som het A-ha også? Synes det er et passende drink-navn.


Ja det er bra Maiden har en

Ja det er bra Maiden har en bred profil når det gjelder alternativ musikk.

http://www.myspace.com/dj_burlesk


<em>Karirari</em> sitt bilete

Kan vi ikke kalle dem

Kan vi ikke kalle dem gjørsegtil-ere? Posører er så fremmedspråklig :p


<em>Nikko</em> sitt bilete

Norsk Sprakrad!!!

Begynner å lure på hva som er så galt med alle andre språk enn norsk?
"Gjørsegtil'ere"? Du kunne godt kommet opp med noe bedre i så fall. :-P Å posere er da et helt legitimt uttrykk og ganske mye mer nyansert enn å gjøre seg til, eller?.
Holder meg til posør til noen finner opp noe _bedre_, jeg. :-)
---
"Absolutt hyggelig å være med et menneske som har noe inne i hodet også, og ikke bare trenger en skalle for å skille ørene nok til å høre i stereo."


<em>Karirari</em> sitt bilete

Å posere er helt kurant

Å posere er helt kurant (--(hihi), det var bare et eller annet med at når ordet posør ble gjentatt så mange ganger over så kort tid, begynte det å se skrekkelig rart ut.

Og jepp, gjørsegtil-ere er rimelig teit det også, men jeg hadde ikke så mye mental kapasitet til overs akkurat på det tidspunktet :P kom med en idé, du, da! :)

(og hva som er galt med andre språk? ingenting, men å bruke ord som "portabel" og "audibel" når vi har norske ord med 100 % identisk betydning, er dustete.)

men hallo, jeg er direkte inkonsekvent på hva jeg kommenterer :p noen ting irriterer meg, andre ikke. siden jeg vet at jeg har ca 0.02 bein å stå på, prøver jeg å gjøre det klart at det ikke er så veeeeldig seriøst ment.

bortsett fra det med portabel og audibel. sånne folk bør man skyte gummistrikker på til de stopper.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.