Still alive

om noen lurte :P

Bare fryktelig asosial for tiden. Har fått en liten oppvekker om hvor døll jeg er, og da blir jeg enda døllere. Jeg er platt, diffus, ja kjedelig, om du vil bruke slike ord. Kan være festlig, tilogmed gøyal, i skriftlig format selv om det morsomste er kanskje skrivefeilene og de rare ordene jeg kommer fram med innimellom.

Håret mitt er et kapittel for seg selv, tør ikke skrive hvilken farge det er for neste gang folk møter meg er det sikkert ikke den fargen engang. Men jeg syntes den er ganske fin selv om den er en smule flekkete. Ja. Men Lillemor sa jeg var "gøyal!" på håret i dag, og damen har passert 80 så jeg vet ikke jeg...

I dag har jeg sett gymnaslærer pedersen. Den var artig. Har også gått i anskaffelse av Naked Lunch, men jeg tør ikke se den akkurat som at jeg ikke tør å se andre filmer med insekter i for jeg vet jeg får mareritt av det. Har også gått i anskaffelse av et par andre filmer jeg ikke har sett enda fordi jeg har ingen å se de sammen med og jeg liker ikke se film alene for da har jeg ingen å prate med om filmen etterpå. Min kjære vil ikke se disse filmene for han tror det er kunstfilmer selv om jeg har forsikret ham om at det ikke er det. Men han likte jo The cook, the thief, his wife and her lover etterhvert, og jeg vil si at den er ganske kunstnerisk anlagt. Så. Han kan kanskje overtales, selv om jeg tviler litt.

Nei, nå skal jeg sove, så skal jeg se om jeg kan klare å trosse min angst for mennesker som egentlig liker meg i morgen og tralle ned på bodylove med mitt " oh my god I can't believe it's not plastic" hår.

Det var det.

<em>Paradox Rex</em> sitt bilete

Youre not døll! Youre

Youre not døll! Youre advaaanced.

hihi!


<em>bonk</em> sitt bilete

I made it

I made it myself!

--------

schnooglipoof


<em>henrik</em> sitt bilete

What is a "gir", anyway?

What is a "gir", anyway?


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.