Vakkert fra Sverige

Vi nordmenn skal visstnok være et dystert folkeferd. Ifølge en artikkel fra Audiogalaxy (se egen blogpost) er det derfor den dystreste og mørkeste metal-musikken kommer fra Norge.
Det er imidlertid langt fra metal-musikk til John Alexander Ericson. Men Ericson lager i også ganske dyster musikk. Men vakkert er det i hvert fall.
Ericson har bak seg tre solo-plater. Den seneste kom ut for litt siden og heter «Black Clockworks». Det var den jeg leste anmeldelse av, og som gjorde at jeg fattet interesse for herr Ericson. Den første utgivelsen heter «Savannah Songs».
Før han gikk solo, var han med i noe som heter Northern Territories, som jeg ikke har hørt noe av. Men om det er i samme gate som Ericsons solo-musikk, er det verdt å høre på.
Det var imidlertid «Songs for quiet souls» som ble mitt første kjøp. Det er bare ett ord som er dekkende – vakkert. Nesten smertefullt vakkert. Helt fra «Vampires In Searchlights» og ekstraversjonene «A World You´ll Never Reach» er det stille, rolig, dystert og sårt, men altså veldig vakker.
Av de tre utgivelsene er det nok «Songs for quiet souls» som har de beste sangene, men de andre to er også veldig bra. Jeg må imidlertid tilstå at jeg ikke har hørt så mye på de to andre utgivelsene, så helt rettferdig er det ikke å sammenligne.
Men trenger du noe vakkert og dystert mens du funderer over klimaendringer og grønne plener i desember, så kan herr Ericson anbefales.
Du kan lese mer om John Alexander Ericson her: http://www.alexanderericson.com/

<em>monoton</em> sitt bilete

Northern Territories (hans

Northern Territories (hans gamle band) kan anbefales!


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Tiltredes. :d "The love of

Tiltredes.

:d

"The love of someone who does not cause difficulties is of long duration. To have a relationship with a friend who is shy and timid is pleasurable; but friends who have continuous needs and demands are unbearable."
- Abu Bakr Muhammad ibn Ahmad ibn Dawud


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

Jupp, herr Ericson er en

Jupp, herr Ericson er en filnk mann!

Hasj fører til batikk


<em>Divabolica</em> sitt bilete

Jøje!

Ble helt forelska jeg!
Her må hele diskografien til begge straks skaffes til veie!
Alexander har et annet prosjekt og, "Stjarna".
Litt mer visesang, men offseleg fint.

"Mer vanære til Folket!"
-Tolpinrud den yngre


<em>Baetylos</em> sitt bilete

Scheisse!

Dette var snacks!
*bestille skiver*

--
When we have eachother, we have everything

This Fading Dream | Gotham Nights | Kjettersk Kjeller


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.