Isblogg 2 - Maria og Siri paa Island

Gaar fortsatt og nynner paa den deilige laata til Eberg, Love your bum: "supersoft and extra stroooong." Det var ikke för jeg kikka i coveret til plata hans "Voff! Voff!" at jeg skjönte hvor tekstlinjene var henta fra, for der var det deilige utklipp fra toalettpapirpakker som gjorde hele teksten.
www.eberg.net

Eberg skal spille för vaare glade gutter i Datarock paa festivalen i kveld. Det gleder jeg meg til. Skal ellers pröve aa faa med meg det jeg rekker av Mugison, Æla (islandsk for "spy"..) Petur Ben og Reykjavik! (bandet, altsaa).

I gaar saa vi Islands nye fjortis-Kraftwerkpönkere (litt som Slagsmaalsklubben, for de som kjenner dem): Ultra Mega Technobandid Stefan. Oppkalt etter en stil som en av de skreiv for et par aar sia om en mann som het Stefan. Morro aa se kidsa danse, og gulvet gynga under oss. Göy göy göy. Dette til fordel for en overfylt klubb kalt Gaukurinn der We Are Scientists spilte. Det var ikke mulig aa komme mer enn en halvmeter innafor döra. LÖNG RÖÐ, som de sier her (=lang kö)!

I dag: har lada opp i utendörs varme bad för jeg naa skal ned paa Smekkleysa (Bad Taste Records, plateselskap og kollektiv for Sugarcubes og hele den historien der) og se noen unge unge band. Ah, de er saa unge! Tenaaringsbölgen i nordisk bandflora rapporterte jeg om paa NRK P2 i gaar:
nettradio MIM

Siri

<em>batcheeba</em> sitt bilete

Sist jeg var i england lo

Sist jeg var i england lo jeg i 15 min når jeg så dopapir som het "love your bum". Det var rosa om jeg ikke husker helt feil.
Hvorfor lager man ikke brunt toalettpapir?

"Jeg er kokett for faen"
WIELD IT WISELY, AND WIELD IT RUTHLESSLY


<em>Disynthegration</em> sitt bilete

Ikke brunt dopapir nei

Hvordan skal du da kunne vite når du er ferdig å tørke?

---------------------------------------------
* I have counted to infinity. Twice *


<em>Gird_09</em> sitt bilete

med nesen vel

Sniff på dopapiret. Det har man bare godt av.
___________
Obedience is your virtue, just as leadership is mine.


<em>batcheeba</em> sitt bilete

aahhaaa....jeg må slutte å

aahhaaa....jeg må slutte å spise snop.. jeg er hyper :D
*ler så hun griner*

"Jeg er kokett for faen"
WIELD IT WISELY, AND WIELD IT RUTHLESSLY


<em>Gird_09</em> sitt bilete

jeg har snop til deg jeg

Og da trenger vi papir etterpå. *tørke tørke*
___________
Obedience is your virtue, just as leadership is mine.


<em>batcheeba</em> sitt bilete

Kra,kra "Jeg er kokett for

Kra,kra

"Jeg er kokett for faen"
WIELD IT WISELY, AND WIELD IT RUTHLESSLY


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.