mer mas fra meg

I dag er en spennende dag.
Først får vi vite at Nord Korea etter eget sigende har testet et kjernefysisk våpen, og at alle er sure på dem for det. Jeg venter spent på eventuell bekreftelse fra seismologer i Russland jeg da. For alt jeg vet er det blank løg fra NK.
Den andre strålende nyheten var da jeg oppdaget at John G. Bernander ikke ønsker å fortsette som kringkastingssjef etter at stillingen hans går ut i vår. Jippi!
Det tredje er valget i Belgia, hvor Vlaams Belang (fhv Flaams Blok) enda ikke har tatt makten i Antwerpen, selv om det nærmer seg.

Så, det virkelig store tingen. (Her viser jeg til tidligere presedens i Anergys tilfelle.) Jeg har fått beskjed om å annonsere at jeg er, som det så pent og eufemistisk heter - tilgjengelig. Etter seks års samboerskap, og syv år med forhold er jeg igjen singel. Singlere enn grus faktisk.

For de fleste av dere er ikke dette noe sjokk, snarere er det et sjokk at jeg, av alle har klart å holde på noen så lenge, men det er faktisk sant.

(For de som kjenner min nå eks, kan jeg si at hun har det greit, og at vi ikke er sinte på hverandre eller noe sånn. Vi har snakket om dette lenge...)

<em>henrik</em> sitt bilete

Kondolerer

Evt. kondolerer ikke, alt ettersom hva som passer best for deg. Seismologene har bekreftet atomprøvesprengingen, dessverre. Nå venter jeg bare på at de skal bekrefte samlivsbruddet ditt.


<em>Gird_09</em> sitt bilete

heh

Jeg må nok legge på meg rimelig mye før jeg gjør utslag på seismologenes grafer, og sint har jeg unsett for vane å bli. Men takk uansett. Ting er riktignok bedre enn forventet, men det er aldri morsomt med slikt da.
___________
What is it? I'll take it.
Who is she? I'll rape it.


<em>elektronika</em> sitt bilete

Men det pleier jo å bli mye

Men det pleier jo å bli mye fin og trist musikk av sånt. Nesten synd du ikke driver med synthpop.

---

Fantasy night delivery service by Santa


<em>Gird_09</em> sitt bilete

musikk ja

Min musikk er jo så munter ellers. :)
___________
What is it? I'll take it.
Who is she? I'll rape it.


<em>elektronika</em> sitt bilete

Neeei, men musikken din er

Neeei, men musikken din er ikke klassisk hjerte-smerte heller

---

Fantasy night delivery service by Santa


<em>Tollef</em> sitt bilete

Ditto

Kondolerer uansett, jeg og.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.