Få konserten på CD


Depeche Modes nettside har et tilbud om å laste ned eller kjøpe opptak fra konsertene på CD. Helt fantastisk spør du meg.
Etter konserten i Berlin i 2001 var jeg litt slukøret. Ikke turte jeg å ta med kamera, og ikke fantes det bilder ute på nett fra akkurat den konserten jeg var på. Og lydopptak var utenkelig. Kanskje fantes det noe for den som visste å lete på de rette stedene, men jeg hadde få fysiske minner igjen fra den konserten.
I år tok jeg med kamera, og tok noen bilder (se egen post om En fin kveld for fotball…), men det er jo også kjekt å kunne ha lyden fra akkurat den konserten jeg var på. Det blir ikke det samme når Depche Mode kommer med egen live-cd, som er fra Milano.
Nå har jeg akkurat lastet ned konserten på Waldbühne i Berlin 13. juli i år (12 pund fattigere) og sitter igjen med AAC-filer med god kvalitet (192 kbps eller mer), jpg og pdf-filer med cover og og label for selve platen, samt en Quicktime-sak med litt informasjon om turneen og bilder.
Du kan også velge å få levert opptaket på CD-plate. Lyden kan også lastes ned i WMA-format for de som ønsker det.
Dette synes jeg er en brilliant idé, og noe flere band og plateselskap bør gjøre, i stedet for å syte over alle som laster ned musikken ulovlig.
Finn ut mer: http://www.depechemodelive.com/