Hjeelp! - 24 hour business people!

...åå, fillern!
Av og til slenger jeg nok litt mye med leppa, og får "smake steken" etterpå. Nå er saken som følger:

Peter Hook, mannen på bass ihv Joy Division og New Order kommer for å DJ'e på klubben Babyface her i Beijing på fredag. Samme kveld skal store deler av mitt sosiale nettverk her borte på slikens "jammen-fint-vi-har-hverandre-vi-som-har-slike-fine-MBA'er-fra-en-verdens-hippeste-business-skoler"-middag. ...hvor jeg tidvis er hangaroud og moroklump.

Glup som jeg var, tenkte jeg at man kunne tvinge disse folkene til å innse at verden ikke alltid trenger å være staslige middager og business-preik, men heller kline til med Fish 'n Chips ala Madchester, en runde med musikk-kræsjkurs i form av "24 hour party people" på storskjerm, før man kan rocke litt rundt med mr. Hook.

...så jeg skrev mail. Og, de slo til.
Så...
Nå er er det hodebry:
Kommer de til å skjønne noe som helst av filmen?
Evnt. HVORDAN gjøre foreberedelser, slik at de kommer til å skjønne ihvertfall bittelitt av filmen.

...for, poenget er at poengene i filmen er innpakket i ganske "wry" britisk humor - basert på mer eller mindre fingerspisskunnskap om datidens musikk. Feks skal det være litt fasinerende for seeren at man nesten helt i starten av filmen sier noe slikt som "sorry, dagens band kommer ikke - så vi har _bare_ The Sex Pistols".

...de har ikke hørt om sex pistols, vøtt. Ikke om mr. Curtis, eller om New Order eller The Smiths eller Happy Mondays eller noen av dem. (det er en grunn til feks Stones ikke klarte å selge ut 8000 billetter i dette landet)

...så hva gjør man? Deler ut små biter med musikk-historie til hver, med en fløyte / skrangle / bjelle og et artistnavn på? ...med beskjed om at du må følge med - for når din person er på lerrettet, skal du lage lyd? hæ??

...riktignok har de leid egen kinosal, men makan, da?
Disse er jo slett ikke tøysekopper på 30++.

Så hva gjør man?
Forslag?

<em>Electro</em> sitt bilete

Jepp!

Run, Luke! Run!! :-D

::Electro::


<em>Nikko</em> sitt bilete

Hva du skal gjøre?

Aner ikke. Men jeg ler så jeg holder på å revne!!!
---
Tattooed, pierced, cut, dressed, evolved and walking on my hind legs.


Begynner det å bli varmt

Begynner det å bli varmt nedover leggen?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA....

LØP!
God idé egentlig, men jeg klarer ikke å se hva annet du kan gjøre, enn å drikke deg så dritings at de avskriver deg som orakel, og prøver å finne ut av greia sjøl!

***** Kaiser Hæggmæn 1 *****
>lysets hersker, mørkets beskytter<


<em>Electro</em> sitt bilete

Ja, synth.no...

...er utvilsomt stedet for nettopp DEG der ute som desperat søker hjelp, og definitivt ikke får det! :-)

::Electro::


<em>elektronika</em> sitt bilete

Tror det eneste trikset er

Tror det eneste trikset er å servere mye alkohol, for da blir folk glade uansett.

Evt. se på det som et spennende sosialt eksperiment og så glede seg over at ihevrtfall du har skjønt hva bra musikk er :-D

---

Fantasy night delivery service by Santa


<em>erceno</em> sitt bilete

The Che Guevara of Rock'n Roll

Seså har vi kjørt generalprøve med flatmate her hjemme i leiligheten. Respons sånn omtrent som forventet. ...en ting er å snurre rundt med mensa-tester så lett som bare det, en annen ting er å skjønne noe av denne filmen.

Eneste gang med skikkelig "wow" fra sofaen kom da det foran kisten til Curtis ble nevnt at "he was The Che Guevara of Rock'n Roll!".

"That quite strong! This guy must really have been something" ble det dermed kommentert. Heia meg i morgen!

the glove compartment isn't accurately named


<em>erceno</em> sitt bilete

Voldtekt av død mann

yah!
Det var overskriften sin, det!

--
Middag og kino med business-folket gitt bedre enn fryktet. Vi ankom klubben ca 20 minutter før den gamle mannen skulle på - så det hele lovet bra.

Mye lyd, og trendy mennesker - dvs høy expat-faktor ispedd noen yngre halvveis høytpåstrå kinesere.

Mannen kom på.

Han var gammel, stor og feit og fullstendig dritings - evnt høy på ett eller annet. Jeg trodde han burde være litt god på slikt som bass og beat - gitt denne karrieren som bassist i store band.

Men, neida.

Her ble det "mikset" alle mulige rare stilarter etter hverandre, med voldsomme temposkift og fantastiske hakk og pauser mellom hver låt.

Ved låt nummer to oppførte han seg plutselig som en stukken gris, la seg omtrent helt oppå miksebordet og veievt voldsomt med en arm. Gjennom masse tungt dundre-rør kjente jeg igjen den fine tromme-lyden fra "She's lost control" - og skjønte vel hvorfor han endret så voldsomt adferd.

Jeg synes låten er flott.
Denne miksen var fæl. Det var en dame på vokal - omtrent som hun som jeg akkurat har funnet ut at slett ikke liker. Sarah Noxx - eller hva hun nå heter. Dog, ikke så trancet som Kay Tracid gjorde det i gamle dager, rundt år 2000, men det skulle det da heller ikke.

Mot slutten kom et par strofer med orginal-sang, uten at det reddet noe som helst. Stakkars Curtis - verre radbrekking av gammel hit skal man lete lenge etter. Montro om han vred seg i graven? - for dette var uansett: musikalsk voldtekt av verste sort.

Siden fortsatte det slag i slag med allverdens rytmer og mas. Hadde lyst til å vente til "Blue Monday", for antok at denne kom til å bli spilt. Men, klokken 02 orket vi ikke mer - og hoppet i taxi hjem.

--
Nå er det ikke slik at jeg over hodet ikke hadde forventet at det bare skulle spilles orginale, gamle klassikere - for dette var det opplyst om på forhånd. Jeg er dessuten av dem som synes clubbing kan være ok en gang i blant - og skal se om jeg ikke også får med meg Paul Oakenfold når han kommer hit 13. mai...

...saken her var dog at Peter Hook som DJ - rett og slett var guelig patetisk!
Punktum.

the glove compartment isn't accurately named


<em>Arduinna</em> sitt bilete

Ian hvafforno?

Jeg syntes det var litt morsomt at du hadde fått t-skjortefans, så jeg fortalte det hele under gårsdagens noe i overkant lystige innflyttingslag. Ingen skjønte noe som helst, så man trenger visst ikke være i Kina for at folk ikke skal ha snøring.

It's only when I lose myself...


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.