Depeche Mode Reciever

Hvis du vil være helt oppdatert hele tida, og motta meldinger fra DM, kan du laste ned Depeche Mode Reciever fra:

www.dmreciever.com

Blant annet blir det verdenspremiere av videoen til Precious her førstkommende mandag kl 10:00. Jeg har sett den, og synes den fungerer bra i ferdig versjon (for de som har sett den uferdige som lå på nettet tidligere).

Jeg har også fått høre Playing The Angel, og synes det er det beste DM har gjort på evigheter. Veldig skitten og god analog synth-lydbilde på låtene. Til og med litt distortion på vokalen her og der. Knallbra låter - som alltid. Julaften kommer i oktober i år!

I tillegg er det nå "bekreftet" at neste single fra albumet blir A Pain That I'm Used To. Bandet fremførte nemlig denne samtidig som de spilte inn Precious for tyske Top Of The Pops i Köln nylig. De som har BBC Prime, kan se bandet mime til Preciuos på Top Of The Pops neste helg (nei, det er ikke forbud mot miming i Storbritannia).

Produsent Ben Hillier forteller også at det er spilt inn 4 låter i tillegg til de 12 som kommer på albumet. Minst tre av disse vil bli gitt ut som b-sider på de kommende singlene. Titlene på disse er "Free", "Newborn" og "Better Days". "Free" er som kjent b-sida til Precious, og beskrives på følgende måte av Ben:

"Free" is quite a driving, up-tempo track. I really like "Free", it's got some great vintage synth sounds on it... it's a real analogue treat that one... [Ha-ha] And uhm... that's a really good track..."