Oberkorn's blog

Tramsessions

Sist søndag hadde Universal Poplab en mini-konsert på trikken i Göteborg. Hva med Oslo?

Universal Poplab @ thetramsessions.se

Depeche Mode tilbake i 2008

Medlemmene i Depeche Mode møttes i januar i år, og ble enige om å gå i studio allerede i mars. Martin Gore har skrevet flere nye sanger, og har laget flere pre-produserte versjoner (ikke bare demoversjoner) av disse med Sie Medway-Smith i Martins hjemmestudio i Santa Barbara.

Dave Gahan har også skrevet låter, men her er det lite informasjon om fremdriften.

EMI i Spania har røpet at Mute håper å slippe albumet i tide før julesalget, og "sent i november" ble da nevnt som mulig release.

Synthband lager Muhammed-musical

Det svenske synthbandet Neurobash (www.neurobash.com) skal lage musikken til musicalen "Dogs" i samarbeid med Lars Vilks.

Dagens Nyheter skriver (http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2205&a=713042&rss=2356):

Den kontroversielle konstnären Lars Vilks ger inte upp sin karikatyr av profeten Muhammed. Nu börjar planerna på en musikal att ta form. Arbetsnamnet är "Dogs".

Lars Vilks karikatyrteckning av Muhammed som rondellhund väckte stort raseri när den bland annat publicerades i Nerikes Allehanda och Dagens Nyheter.

Arvika, Roskilde og Quart "fusjonerer"

Arvika, Roskilde og Quartfestivalen kommer til å bli arrangert samme helg neste år (3-5. juli 2008). De tre skandinaviske festivalene kommer til å samarbeide om bookinger, og Arvika satser dermed på flere større artister (og flere billetter). De første navnene slippes rett etter at billettsalget starter i november.

Eksklusiv Depeche Mode-pakke på iTunes

I morgen (tirsdag 19. desember) slipper iTunes en eksklusiv Depeche Mode-pakke. DM blir dermed det fjerde bandet som noensinne slippes på denne måten.

Pakken vil bestå av 640 låter, hvorav hele 59 er eksklusive og ikke tidligere utgitt (litt skeptisk til den siste der, men...). Det uklart om dette vil inkludere demoversjoner eller bare remikser som tidligere kun har vært gitt ut på vinyl eller promo.

Prisen er fortsatt ikke offentliggjort (men det bør vel ikke overraske om den passerer tusenlappen), og det sies at pakken skal være tilgjengelig også utenfor USA (kanskje til og med i lille Norge?).

Black Mix

Bryan Black (fra Motor og Xlover) har lagt ut en dj-mix med mye bra musikk. Kan lastes ned herfra.

Martyr-video lages i Göteborg

Overskriften hørtes kanskje litt dramatisk ut, men det er Göteborgs-Posten som melder at videoen til Depeche Modes neste single (Martyr) skal lages i Göteborg.

Bandet selv er ikke tilstede under produksjonen, men det er Dave Gahan som har valgt ut regissøren Andreas Nilsson på bakgrunn av videoen han lagde for The Knifes "Silent Shout" (som forøvrig kan sees her).

Martyr For Love

25. september slippes som kjent "Touring The Angel Live In Milan" på DVD. Rundt årsskiftet slippes i tillegg en ny samleplate inkludert en ny single som har den foreløpige tittelen "Martyr For Love".

Men allerede 2. oktober er det klart for de tre neste remastrede utgavene av Depeche Modes back-katalog. Innholdet blir som følger:

A Broken Frame
(CD/SACD)
01 - Leave In Silence
02 - My Secret Garden
03 - Monument
04 - Nothing To Fear
05 - See You
06 - Satellite
07 - Meaning Of Love
08 - Further Excerpts From: My Secret Garden
09 - Photograph Of You
10 - Shouldn't Have Done That

John The Revelator

5. juni slipper Depeche Mode sin fjerde single fra Playing The Angel. Så langt er følgende formater kjent:

CD Bong 38
1. John The Revelator - single version by Ben Hillier 3:14
2. Lilian - single version by Steve Fitzmaurice 3:34

LCD Bong 38
1. John The Revelator - ‘Dave is in the disco’ Tiefschwarz remix 7:49
2. John The Revelator - Murk mode remix 7:13
3. John The Revelator - UNKLE re-construction 4:59
4. John The Revelator - Boosta club remix 4:47
5. John The Revelator - Tiefschwarz dub 8:12

DVD Bong 38
1. John The Revelator - live video 3:45
2. Nothing’s Impossible - bare 4:01

Depeche Mode Live Here Now

For nesten et år siden ble det spekulert i om Depeche Mode skulle samarbeide med Live Here Now på Touring The Angel-turneen (http://synth.no/node/2002#comment-5417). Nå skjer det endelig, og fra 27. april kommer de til å slippe et 50-talls konserter utover sommeren og høsten. Vi går glipp av Oslo, men antageligvis blir Quart'en med her (forsalg av de europeiske opptakene starter snart).

Som de selv sier: Each concert will be recorded and mixed, to create a unique high-quality souvenir that truly captures the energy and atmosphere of the legendary Depeche Mode live experience. The two-disc set is available for a limited time and is packaged with deluxe artwork featuring new and exclusive photographs by Anton Corbijn.

Syndicate content