Playing The Angel

Tittelen på det nye Depeche Mode-albumet blir "Playing The Angel", og slippes antageligvis 17. oktober.

To uker før dette slippes første singel, "Precious".

Blant øvrige låttitler finner vi: "Sinner in Me", "Suffer Well", "John the Revelator", "Macrovision", "A Pain That I'm Used To" og "I Want It All". Lovende titler, og stemmer jo med det som har vært sagt om at dette blir et mørkere album som skal handle om "smerte og lidelse".

DM --,'--@

Artig! Men hvor lovende det høres ut vet jeg ikke.
Har ingen forventninger til at DM klarer å levere denne gangen heller og blir slett ikke overrasket dersom vi nok en gang får servert en lunken suppe av godt utvannede Gore-ballader og kjedelig gittar-rock der lyden av lystige synther kun er et ekko fra fortiden. At platen blir "mørkere" enn før er ikke nødvendig vis lovende og kan tyde på at de har gravd seg lenger ned i den gjørma de allerede sitter. Depeche Mode har dessverre også blitt så primadonnaer at ingen av dem gidder å hoppe ut av limmoen og dytte når de har kjørt seg fast.
Men, det er lov å håpe, Depeche er (dvs. var) verdens beste (har sett dem live 6 ganger), men de har dessverre ikke maktet å levere sakene sine siden Violator - 3 plater med død og fordervelse får jaggu meg være nok!
Det er jo lov å håpe at de våkner og kommer med tidenes comeback plate slik f.eks. Camouflage gjorde med Sensor i 2003, en sykt bra plate som forøvrig burde vært den DM gav ut for lenge siden.
Men, huff! Blir jeg mer lystig nå blir jeg vel tatt for å være gother - *grøss*.
*Krysser fingrene, håper og er villig til å tilgi!*
__
Viva la Revolución Digital, siempre!


<em>TV Noise</em> sitt bilete

Mørkere KAN

jo bety at teknikeren har skrudd ned diskanten...

}:-)

Why do birds suddenly appear ?


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.