Gareth goes to Santa Barbara - and DM to Oslo Spektrum?

Gode, gamle Gareth Jones er visst ferdig med å mikse den nye skiva til Mesh, og har tatt seg en tur til California for å besøke Depeche Mode. Gutta jobber fortsatt i studio med Ben Hillier, og Gareth (som burde vite hva han snakker om) sier at han er imponert over det han fikk høre så langt.

Et par bilder har han også tatt:
1. Dave Gahan, Ben Hillier og Martin Gore
2. Ben Hillier
3. Martin Gore, Gareth Jones og Ben Hillier

DM til Spektrum i 2006?
Som kjent er den foreløpige planen at det nye DM-albumet skal slippes i november, med en påfølgende turné (som antageligvis starter i USA på høsten og fortsetter til Europa i 2006).

Det går allerede ubekreftede rykter om at to konkrete spillesteder allerede er booket, og ett av disse skal være Spektrum i Oslo (det andre skal være Pavilhao Atlantico i Lisboa). Man får ta dette ryktet med en klype salt, men det er jo lov å håpe...

<em>elektronika</em> sitt bilete

ballade-helvete

Vi får håpe på konsert, ihvertfall hvis vi slipper ballade-helvete fra forrige sprektrumkonsert. Eller banner jeg i kjærka nå?

---

"They failed because of their lack of ability to succeed"
gammelt jungelordtak


<em>TV Noise</em> sitt bilete

Bann i vei kjære dem!

Foreslår at det innføres ett EU direktiv som bandet må følge som innebærer at de kan legge en 10-12 ballader som ekstra nummer etter 2 timer med bånn gass.

Why do birds suddenly appear ?


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Haha, dere er bare såra ford

Haha, dere er bare såra fordi lighterne deres ikke hadde nok gass til å rekke gjennom alle balladene... Dessuten er jo "Winds of Change" en fin låt, da. Eller er jeg på feil jorde nå?!

--------------

– Dersom Beethoven hadde omkommet i et flykrasj som 22-åring, ville hele musikkhistorien måtte skrives om. Luftfartshistorien også, når jeg tenker meg om. (Wolfgang Plagge)


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.