Alles sieben Sekunden, stirbt ein deutscher Soldat...

...

Ensomhet og whisky...

Feindflug og glede...

Meg, og en idè...

Alt sammen er dårlige par som eksisterer i nærheten eller i dette tids/rom som jeg okkuperer akkurat nå...

Den som var en døende soldat i snøen rundt en by som var senter for et meningsløst slag...
Jeg har merket at ting er for konkrete her... derfor skal jeg plage alle som er uheldige nok til å trykke seg inn på blog'en min med metafysikk og generellt sett sy(n)t(h)ing om hvor avsindig ensom jeg er, hvor latterlig menneskeheten er, hvor latterlig ensomheten er... hvorfor tre "." er bedre enn ","... hvor mye jeg klarte å gjøre meg selv flau på siste Plan 9 eller GN... (... bra track record hittil...) og ikke minst; hvor ufattelig bittert det er å se og høre dere vakre menneskers eksistens...

...

"Mein Nahme ist Jochen von Hassel,
Und mein Vater wird stolz auf mich soll"