Neri myra

Jeg var en av de mange(?) som droppet å overvære sjokkrocker (gjesp) Mansons konsert i Spektrum i går, men jeg merker meg at mannen sannsynligvis hadde det travelt med å komme seg ut av landet. Dagbladet forteller at 30 tonn av utstyret hans ligger begravet i en myr øst for Årjäng etter at en av trailerne hans kjørte av E18 i dag morges. Halve traileren ligger nå begravd i sumpen, sier vakthavende befal Tore Persson i Värmland. Det er plussgrader i området, og derfor begynte den blytunge bilen å synke. Nå ligger ligger 30 tonn lys og cateringutstyr i myra, og store deler av det har rett og slett sunket.

Jeg har sett hvor godt ei myr kan bevare folk og fe. Hva kommer fremtidens arkeologer til å tenke når de finner dette stæsjet i ei myr?

<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Dagens gla'nyhet!

Har det forresten noensinne vært noen artist som har vært mer skreddersydd til å dukke opp på Muppet Show enn MM? Han er liksom rockens svar på Madonna: Kalkulert provokasjon. Akkurat sjokkerende nok til at kidsa liker det, men ikke sjokkerende nok for å havne i alvorlig trøbbel.

Charlie, not Marilyn! Bare Charlie drar fram kassegitaren sin og synger litt på en kassett som noen gir ut i 500 eks, går jo halve USA av hektene. DET er sjokkpotensiale, det.


<em>SIRI</em> sitt bilete

MM

Marilyn Manson var skuffende kalkulert og ga ikkeno mer enn han strengt tatt trengte. Dårlig gjort mot de fjortisene som betalte nesten 400 kroner for å se idolet sitt..


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Tja, velger de MM som idol

så synes jeg ikke så veldig synd på dem. Milde ord så stakkarslig. Så ham faktisk sist han var i by'n, dvs. ble overtalt av en sjarmerende ung dame til å skaffe gratisbilletter til oss, og kjedet meg faktisk.

Skal man ha provoserende rock, er det bedre å satse på G.G. Allin, Skrewdriver eller Smokie. Den derre rock-som-ekstremsport-greia er bare så kjedelig.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.