støy

når jeg blir diktator skal jeg pålegge alle idioter å høre på støy, til de dør.

<em>RKN</em> sitt bilete

Idioter

som liker støy da ? De får jo en belønning for å være idioter ... :=)


<em>batcheeba</em> sitt bilete

ØYH!?

ØYH!?


<em>Gird_09</em> sitt bilete

støytortur

Nå er det jo engang slik at forsvaret bruker støy som tortur også. Lurer på hvordan det ville vært... Jeg blir liksom torturert og ber spør om de kan skru opp lyden, eller kanskje spille den første låten om igjen... Kanskje ikke, men det er jo litt morsomt å tenke på da. Støy øker konsentrasjonsevnen og intelligensen har jeg hørt. Dersom man benytter det på riktig måte. Hva sier dere om det?

Just call me Messiah!


<em>Gird_09</em> sitt bilete

hah

Vi har da ført samtaler av faglig art, på et adakvat nivå.

Just call me Messiah!


<em>Gird_09</em> sitt bilete

å faen

Du er jo dum som et brød med store hull etter rotter. :S

Just call me Messiah!


<em>Gird_09</em> sitt bilete

smartnoise

Det er smart å ikke dvele for mye ved det nei, derfor må man være smart for å lage ordentlig støy. Bare se på Maja Ratkje og det sølet der. De dveler for mye ved bråket og ender opp med kjip popstøy. Det er fordi de er dumme. Det er makt i definisjoner, og jeg definerer henne som dum.

Just call me Messiah!


<em>Gird_09</em> sitt bilete

jeg må si meg enig

Ren støy kan bli fryktelig kjedelig i lengden. Men så er det jo snakk om bruksmusikk da. Sjelden jeg sitter og hører på støy sånn helt uten videre. Støy egner seg best når man lager den selv, eller på konsert. Er relativt lite støy i samlingen min, da er det i så fall støy som grenser over til andre typer musikk. Med rytmer og noen ganger vokaler. Strukturer i tillegg til teksturer for å være superintelektuell. (Det er jeg jo nemmelig! Jeg er sååå intelektuell!)

Just call me Messiah!


<em>batcheeba</em> sitt bilete

jeg setter meg ikke ned og ly

jeg setter meg ikke ned og lyttet til støy med mindre jeg er eitrande forbanna eller skikkelig full. Men på gulvet er det gøy og på konsert er det spesielt, om man klarer å sette seg inni transen sin. Det er overhodet ikke bruksmusikk nei.
Jeg er usikker på om støy er smart eller ikke. Det varierer fra skive til skive tror jeg. Noen er sinte pga noe, andre er bare ute etter å lage bråk. samme for meg egentlig så lenge det funker.


<em>Divabolica</em> sitt bilete

Benytter ofte støy

til å slappe av faktisk. Kan være utrolig suggererende, nesten meditativt. Men ender ofte med at jeg sovner da... Ikke på Merzbow konserten dog, ettersom trykkbølgen nesten fikk hodet til å implodere *piiiiiiiiio* Men vakkert var det.


<em>Gird_09</em> sitt bilete

bruksmusikk ja

Det var det jeg sa. Støy er bra å slappe av til, eller lag mat til.

§01 - Sitron er bedre enn vannmelon!
§02 - Plommekake er bedre enn ostekake!


<em>batcheeba</em> sitt bilete

Dette har vi snakka om før.

Dette har vi snakka om før.
Du blir aldri diktator.


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Nei, ikke så lenge Didriktat

Nei, ikke så lenge Didriktaturet kommer nærmere for hver dag. Og da blir det snarere musikk sunget av negresser i paljettkjoler som gjelder.


og jeg som trodde

at Didriktatoren hadde sans for dervishvirvlende krokodilleridende slaviske slavinner som hurtigsynger wagneriana og jodler høyfjellsidyller til hyllest for systemet... :P


<em>teppemann</em> sitt bilete

bråk og ulyd og øreblod

støy fra maskiner og norsk tungindustri. høvlerier. papirfabrikker (om det er noen igjen). smelteverk. barnehager. beeep'ern på rimi. gamle damer som hoster på biblioteket.

irriterende støy i alle dets former, så høyt at det definitivt er ulovlig og direkte helseskadelig.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.