Anti-jul!

Jeg er så glad hver julekveld jeg slipper å feire jul! Hipphurrasann :)

<em>elektronika</em> sitt bilete

jeg liker jul

skal ut i skogen og hogge juletre på søndag. og det er ikke ironi eller tull. og så liker jeg å kjøpe gaver, bortsett fra når selgere prøver å lure meg. og så liker jeg julematen til mamma. og så liker jeg å få gaver. jeg liker ikke julemusikk etter å ha bli yrkesskadet på julejobben på GlasMagasinet i fjor. Og nei, Porsgrunns bondemønster er ikke et fint servise. ikke nissene heller. men ellers liker jeg jul.


<em>henrik</em> sitt bilete

Jau ...

Jeg har klart å holde meg borte fra julebord og sjoppinghelvete i år, og gleder meg i grunn til lutefisk og pinnekjøtt og akevitt og juleøl. Iallfall i små doser. http://www.giossjulatilbake.no/


<em>RKN</em> sitt bilete

Så bra!

Jeg har bare fått litt mer enn nok dessværre ...


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.