Club Solstice (ex-Club Pi) legger inn årene

club solstice skriver:

Solstice var heldige og fikk æren av å ta over Club PI sin stafettpinne 1.juni 2008. Etter å ha holdt på litt over et halvt års tid som hovedansvarlig for tredjeetasjen hos Palacio Latino AS under dekknavn Club Solstice, velger jeg og mitt crew å gå bort fra samarbeidet med innehaverene.

Jeg synes dette er trist for vårt lille miljø, og klubben har vært et viktig samlingspunkt for tilhengere av både house, elektro og ikke minst sjangeren som stadig vokser: Trance.
Crewets medlemmer var alle i fast jobb utenom, og driften av Club Solstice var i store trekk basert på frivillig innsats for eierene.

Som mange av dere har fått med seg så har lokalene forfalt mer og mer uten at noe har blitt gjort. Hovedårsaken til dette er eierenes lite engasjement og samarbeidsvilje, og når man blir lovet noe gang på gang som ikke blir holdt ble begeret til slutt fylt opp. Grunnen ligger også til dels i at det har vært veldig variert oppmøte på festene. Når et sted forfaller, krever det mer og mer promotering for at folk skal dukke opp, noe som igjen koster for våre uavhengige arrangører. Det blir til slutt en ond spiral. Jeg føler at jeg og mine har gjort det vi makter når alle i tillegg har en fulltidsjobb ved siden av.

Undertegnede er fremdeles like engasjert i klubbmiljøet og elektronisk musikk, men velger heller å satse på egen karriere og være behjelpelig for personer som gjør seg fortjent til det.

Vi håper at de som har arrangert fester på Sol fortsetter med dette hos andre klubber slik at vi fremdeles får bygget opp et variert klubbmiljø vi kan være stolte over.

En stor takk til DJ ThomasR, Christoffer, Morten Larsen, Marius Andresen, Mihkku Tostrup, gjengen bak As F*ck samt resten av våre dyktige arrangører. Alle som leser dette må fra og med nå være flinkere til å støtte opp på arrangementer, hvis ikke vil vi miste flere utesteder og konsepter som satser på elektronisk musikk. Club Stereo, The Villa og Sika er alle steder som jeg anbefaler i Oslo.

<em>Bariuz</em> sitt bilete

R.I.P.

Med andre ord, Cyberdyne leter atter en gang etter lokaler...

--------------------------------------------------------------
www.code64.se
www.blackcomedy.net
www.protostarspace.com
www.myspace.com/bariuz
www.myspace.com/cyberdyneclub
--------------------------------------------------------------


trist

huff... det er trist å se at miljøet for elektronisk musikk forfaller mer og mer..veldig synd!


<em>Bariuz</em> sitt bilete

Joda

Det er litt trist, men elektronisk musikk er vel egentlig på vei tilbake nå i forhold til for et par år siden. Da var det ikke mye klubbliv å skryte av. Jeg har ihvertfall tro på at det vil ta seg opp :-)

--------------------------------------------------------------
www.code64.se
www.blackcomedy.net
www.protostarspace.com
www.myspace.com/bariuz
www.myspace.com/cyberdyneclub
--------------------------------------------------------------


<em>Ian</em> sitt bilete

Synd..

En plass jeg jobba som bartender hadde en stund åpent på torsdager, og da var det ofte det kom lite eller ingen folk. Plassen tjente nok ikke mye penger på å ha åpent de dagene, men du verden så mye de sparte på å ha en bartender som gikk å kjedet seg og gjorde en del småvedlikehold og malingsflikking for at ting skulle se pent ut.

Det gikk en knapp måned etter at de kutta ut torsdagene før stedet begynte å se ut som ett høl igjen, med skader og skraper langs veggene, kabler som ble hurtig erstattet med nye uten å fjerne de gamle først fordi det måtte gjøres midt under en åpen kveld. Lyspærer som ikke ble byttet, lydanlegg som ikke ble vedlikeholdt.

"There are a number of magical creatures, mostly female, whose singing can bring about horror and death. Sirens, undines, banshees, Bananaramarama tribute bands. ..."

Nightingales Lament av Simon R. Green


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.