Industrimetal for de fattige!

Prosjekt101: Metal-lørdag på Parkteatret i Oslo
Rammsund - Dog Almighty - Hjallarhorn

Prosjekt 101 er en kreativ Oslodugnad som har til hovedhensikt å gi verdigheten tilbake til folket. Målet er å belyse Oslos skyggesider og gi økt oppmerksomhet til enkeltpersoner og organisasjoner som står på for byen. På denne måten ønsker prosjekt101 å gi individet muligheten til å ta ansvar for fellesskapets velferd.

Rammsund:
NB! Rammsund går inn i sitt siste leveår! Et hyllestband til Rammstein, med tekster oversatt - til nynorsk! Dette er beinhard musikk med glimt i øyet. Bandet er kjent for skikkelig liveshow og masse moro. Har du ikke sett dem før, gå ikke glipp av dem nå!
www.rammsund.com

Dog Almighty:
Joff, Kim, Fredrik og Sindri har reist seg fra asken etter SPAN og Farout Fishing. Lei av en overfladisk musikkbransje har Dog Almighty sluppet løs kreativiteten, og yter på alle plan 100 prosent for å lage original, tung, drivende, melodisk rock/metal av episke dimensjoner.
www.myspace.com/dogalmightyband

Hjallarhorn:
Hjallarhorns bitende gitarer og melodiske vokaler tar et langt steg fra dagens uoriginale metalband, hvis sløvende low-end, høygain trippel overdrive-hysteri kun utfordres av vokalistens tidvise grynt og skrik. Hjallarhorn gjør det gjennomført!
www.hjallarhorn.com

Forestillingsdato: Lørdag 02.12.2006

Dørene åpner: kl 21.00
Pris : Voksen Kr 101.00

Kjøp billetter her