NÆRSYNTH: Electro Spectre, Leif And The Future, In Vein, Xenturion Prime

10/01/2015 19:00
10/01/2015 23:45
Sted: 
Revolver Bar (Oslo)

N Æ R S Y N T H
Et innblikk i moderne elektronisk musikk i norsk over- og undergrunn.

Se hva som foregår i Norges scene for elektronisk musikk anno 2015. Denne kvelden byr på alt fra fengende drømmepop til dansbar powersynth. Det kan være lurt å sikre seg plass raskest mulig grunnet svært begrenset kapasitet. NB! Vær tidlig ute av hensyn til artistene.

- Dørene åpner 19.00. Konsertstart 20.00. Slutt 00.00
- Billettpris 150.- KUN VIA MAIL PÅ FACEBOOK
- De 20 første betalende får et signert eksemplar av Electro Spectres nye album "Bullets & Desert Blooms"
Kveldens fire-retter:

ELECTRO SPECTRE
www.electrospectre.com www.facebook.com/ElectroSpectreBand

Isak Rypdal og Alexander Bjørneboe høstet stor suksess med sine album "Watch It All Turn" og "Dangerous Game", og fikk blant annet musikkvideoen til debutsingelen "Yet It's Love" sendt på både MTV og NRK Svisj. I 2013 fikk de med seg selveste Atle Antonsen og Johan Golden på braksuksessen "Tokyo Shuffle", og i år utga de albumet "Bullets & Desert Blooms" på Crabkey Records. Dette er den Depeche Mode-inspirerte duoens første Oslo-konsert i forbindelse med det tredje albumet, og samtidig en sjelden anledning til å se deres karismatiske opptreden på en mindre scene.
LEIF AND THE FUTURE
www.leifandthefuture.com www.facebook.com/leifandthefuture

Svært få artister fra den norske elektronika-kulturen har vært så aktiv på spillefronten som Leif Haaland. Hvilket konserter på Oslo-klubbene Blå, John DEE, Mono, Dattera Til Hagen, Café Kaos og Revolver samt Garage i Bergen i løpet av inneværende år kan vitne om. Men det stopper ikke der. Han har også turnert hyppig i store deler av Tyskland - hvor Leif And The Future har etablert en solid fanbase - i tillegg til i Paris. "Songs of Youth" fra 2011 er utvilsomt en av de flotteste, norske albumperler i nyere tid. Dypere røtter i melodiøs 80-talls synthpop med en real spade White Lies skal man grave lenge etter!
IN VEIN
Siden etablering i 2002 har karismatiske vokalist og musikkskaper Christer Eriksens hjertebarn utviklet seg til å bli et av de mest kjente og kjære varemerkene i norsk synthkultur i moderne tid, og den lenge etterlengtede lanseringen av albumet "Strangled Voices" i 2007 på tyske Codeline Records førte raskt til tomme butikkhyller. Et av Oslos én gang mest aktive band på den elektroniske fronten (inkludert Klubb ØYA og by:Larm samt support for Nitzer Ebb og Wolfgang Flür) la offisielt opp i 2010 grunnet de individuelle medlemmenes fokus på jobb og andre bandaktiviteter, så benytt denne ytterst sjeldne sjansen til å gjenoppleve et av landets mest fengende synthpopband på denne siden av millenniumsskiftet.
XENTURION PRIME
www.xenturionprime.com www.facebook.com/xenturionprime

Bjørn Marius Borg og Hasse Mattsson har i en årrekke fylt dansegulv verden over med bandene Code 64 og Protostar samt en rekke remikser for kjente musikere, inkludert John B. Nå har de latt seg oppgradere til en enda tøffere innpakning, og vil glede ethvert hjerte som banker for EDM, røffe beats, melodiøs synth, onde roboter, TV-spillnostalgi, animé og grenseløs science fiction med en imponerende og lidenskapelig vokalprestasjon. Vi kaller det "Scandinavian powersynth". Bandet starter 20.00!