MODULÆR SYNTH I PLATEINNSPILLING - trenger tips!

Hei! Mitt navn er Kristin Vollset. Jeg spiller synth i Bergen Beach Band. Vi spiller tropisk punk om kjærlighet, evolusjon og samfunnsstruktur. Vi skal no spille inn vår første plate, men først så trenger vi litt råd ang. analoge synther. Og så lurte vi på om kanskje noen her på synth.no har peiling??

Tingen er at vi vil bygge lydbildet vårt rundt synthen. Vi har i tillegg gitar, bass, trommer og 3 vokaler, men vi e veldig opptatt av lyd, og noe av det vi ønsker å gjøre er å kjøre alle instrumentene gjennom en modulær synth.

Så ja det vil lurer på er:

-er det mulig å bruke en modulær synth til å morfe lydene på gitar, bass og digitalt trommesett? (og hvis ja, får man like god kontroll over lyden på et eksternt instrument som man har når man bare bruker modulærsynthen aleine?)

-vet dere om noen som har en modulær synth i bergen/hordaland som vi kunne kontaktet? / eller evt. om dere vet om en produsent som bruker modulær synth i musikk produksjon?

-og så lurer vi på, i tilfelle vi ikke finner en modulær synth, vet dere om noen bra synth moduler som vi kan bruke til å morfe lydene på gitar/bass/trommemaskin? eller evt. analog synther vi kan kjøre ting gjennom?

ble mange spørsmål no, woops. vet ikke om du kan svare, men vi sender ut signalet, som en satelitt.
ok, takk for hjelp fra bergen beach band!

hilsen kristin;) (www.myspace.com/bergenbeachband)

Vi kan kontaktes på epost:

Vi kan kontaktes på epost: musikksirkus@gmail.com!:)


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.