Ultravox!

På tross av at Midge Ure så ut som Paul Shaffer med hawaii-skjorte, og at det bare var ett ekstranummer med én låt, og at gutta aldri kom fram til scenekanten (vi satt/sto på første rad for pokker), så var Ultravox i Edinburgh ganske fantastisk!

Her er noen smakebiter fra konserten (lyd og bilde er muuuligens ikke helt på topp):

<em>Tollef</em> sitt bilete

Fantastisk!

En godt spilt konsert, slik den skal spilles. Bandet hadde ikke falt for fristelsen til å modernisere lydbildet sitt, men gav oss låtene slik vi ønsket å høre dem. Nydelig.


<em>monoton</em> sitt bilete

Dæven...dette skulle jeg fått

Dæven...dette skulle jeg fått med meg :(
Ultravox var, sammen med Heaven 17, Erasure og Depeche Mode, et av de første synthbanda jeg stifta bekjentskap med back in the 80's. Det tok dog en stund før jeg fant ut at det var Ultravox jeg hørte på. Kassetten var nemlig en piratkopi uten noen som helst info :P


<em>Happiest</em> sitt bilete

Det var helt magisk.

Men, som jeg har pepet om mange ganger nå, stylisten må sparkes. De kan sine ting fremdeles, det er det ingen tvil om. Håper de får litt blod på tann nå og skriver noen nye, bra låter. Det hadde vært fett.

Måtte forresten grine både på Mr X og Vienna, og det er lenge siden sist siden jeg har blitt veldig blasert de siste årene. Litt, iaffall.

--- Whether you'd be glad, sad or bad, you gotta know that there's fun to be had ---

http://www.elektrostat.com


<em>elektronika</em> sitt bilete

Jeg synes første halvdelen

Jeg synes første halvdelen var treig, men det tok seg veldig opp da de våget å stole på at publikum faktisk likte det de så. Paul Shaffer... eh, Midge Ure... sang helthelt fantastisk bra. Hadde ståpels på hele kroppen under Vienna.

-----------------------
Look what I can do!
-----------------------


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.