Trenger hjelp med konserter

Hoppla!

Vi på Kjetterkjeller'n har så smått vurdert å dra band ned i kosekjelleren vår. Vi dealer for øyeblikket med Coph Nia (Cold Meat Industry) og har noen andre på ønskelista, ettersom vi har et ganske bra kontaktnett utover i undergrunnen i Europa.

Problemet er at det ikke er noen av oss som har fletta peiling på dette med lyd, teknikk og slikt. Er det noen der ute som kunne tenke seg å hjelpe oss med dette? Vi er hyggelige og lette å holde rene, og planlegger å lage skikkelig artige arrangementer litt utenom det som vanligvis skjer her i byen.

<em>ph</em> sitt bilete

Nå diller jeg jo mest med ly

Nå diller jeg jo mest med lys jeg da, også bor jeg jo i feil by, men det viktigste for dere er å finne fram til teknikere som leverer skikkelig vare og behandler artistene ordentlig selv om honoraret er aldri så lavt.

Det er kanskje bedre å spytte i litt penger og få god lyd og god pr for neste arrangement, enn å finne en snurrebass som ikke har peil som ødelegger arrangementet. ;)

Svein


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Takk for gode kommentarer

men jeg hadde nå håpet at det var mulig å få i pose og sekk her, dvs. at det var noen kompetente lydfolk der ute som er industrifans.

Vi får se om noen biter på.

Er det noen som bryr seg om Coph Nia, forresten? Er skikkelig svak for dem sjøl.


<em>TV Noise</em> sitt bilete

Lyd og sånt

Forrige innlegg har veldig rett...å få en danseband guru eller blues legende til å styre lyd kommer garantert til å kjøre alt på trynet... Har hatt ett par tvilsomme opplevelser. Let me tell... Ikke akkurat symfoni orkester... TV-Noise stiller med meg på synth, vokalist og en DAT spiller med en del av musikken. Alt låter fett på soundcheck, når vi skal på låter ting litt snodig noe også tilbakemeldingene etter konserten ga. Har alt på video og 1. Dat n er knapt hørbar, vokalen er jævla høy og den analoge monofoniske synthen jeg spiller på er ennå høyere, stort mer avantgarde tror jeg aldri vi har vært på en scene.


<em>ph</em> sitt bilete

Det var vel en sannhet med mo

Det var vel en sannhet med modifikasjoner. Det hele ender nok opp i om lydfyren er kompetent. Jeg ville heller satset på en bluesgubbe med lang erfaring med livelyd en en industrifan som har kjørt lyd på et par konserter med skolebandet for herrens mange år siden. ;)


<em>computah</em> sitt bilete

Kanskje?

Jeg her (liker jaffal og tro at jeg har) fletta peiling på dette... Du kan jo ta kontakt så vi kan snakke om det.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.