band på jakt etter "elektronikk-dude"

Heisann, vet ikke helt om det er riktig sted å annonsere men grunnet lite hell på andre forum så prøver jeg her! Vi er et metalband som har eksistert i snart ett år uten videre stor fremgang.

Vi har som mål å få til ett stort, tungt, groovy og rytmisk sound. 7-strengers gitar, bass og trommer i bunn, med gitarer og synth/keyboard/samples etc. flytende på toppen. Svært melodiske elementer men også tyngre partier, og med elektronikk som et stort innslag i soundet. Elektronikk som tar seg av melodilinjer, rytmer osv. Med både sint vokal og synging.

Noen band og artister vi er inspirert av: Meshuggah, Mnemic, Fellsilent, Tesseract, Periphery, Fear Factory, Evergray, Toxic Grind Machine etc. Blant de forskjellige medlemmene i bandet er det hundrevis av forskjellige musikkpreferanser. Vi får inspirasjon fra det meste og liker all slags musikk.

Bandet består av 2 gitarister, bassist, trommis og vokalist.

Vi øver på Kolbotn, 25 minutter med tog fra Oslo S der vi disponerer ett øvingsrom i kulturhuset Kolben, som ligger rett ved siden av Kolbotn togstasjon. Leien er billig. Vi har planer om å spille inn en demo snart og trenger et medlem som kan ta seg av synth/keyboard/samples/laptop hva som helst som du evt. bruker til å lage lyd med. Tanken er at du skal være fullverdig medlem og spille live med oss når den tid kommer osv. Ta kontakt!

<em>Bariuz</em>'s picture

www.blackcomedy.net

Beskrivelsen høres fullstendig ut som mitt eget band, hehe

"ett stort, tungt, groovy og rytmisk sound. 7-strengers gitar, bass og trommer i bunn, med gitarer og synth/keyboard/samples etc. flytende på toppen."

--------------------------------------------------------------
www.code64.se
www.blackcomedy.net
www.myspace.com/protostarspace
www.myspace.com/bariuz
www.myspace.com/cyberdyneclub
--------------------------------------------------------------


<em>Bassington-Bassington</em>'s picture

De har sikkert stjært

De har sikkert stjært soundet deres! Ring advokaten din!

--------------

Hun høres ut som en smurf! haha! Fy faen så jævlig, ikke var hu noe å se på heller! Hvem i alle dager fant ut at dette kunne selge? JIZES! Sag av meg ørene!

- Signaturen Eurolace skriver om Linni Meisters "Survivor"-musikkvideo


Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.