Kjenner du til en lesesirkel?

Fikk denne på mail, kanskje noen her kjenner en lesesirkel, eller vil danne en impromptu en for å få gratis stæsj...

Piratforlaget søker lesesirkler / lesegrupper

I forbindelse med forestående lansering av Jan Sverre Syvertsen sin andre roman ”Stillest vann” ønsker vi å komme i kontakt med lesesirkler / lesegrupper.

Vi vil gjerne dele ut et antall lese eksemplarer til bruk i slike grupper. Antall lese eksemplarer vil avhenge av antall medlemmer i gruppen.

Litt om forfatteren og boken:
Aktuell: Med Stillest vann, lanseres 20. februar 2007
Fødselsår: 1968
Bakgrunn: Jan-Sverre Syvertsen vokste opp på Ski, utenfor Oslo. Er tekstforfatter og kommunikasjonsrådgiver. Han har tidligere skrevet tre sakprosabøker og debuterte i fjor med Øyne blå som ble en salgs- og kritikersuksess. Den er solgt til Danmark og Sverige, og flere fjernsyns- og filmselskaper er interessert i rettighetene.

Dette er andre boken om Sander Mørk og Lisa Lunde

Stillest vann:
2. juledag 2004 rammer en tsunami deler av Asia, dreper flere hundre tusen mennesker og tar med seg den norske utenrikstjenesten i samme slengen. Noen måneder senere finner politiet i Reykjavik den norske ambassadøren på Island død; naken, bundet til en stol, med en silkepose over hodet og et tau rundt halsen.

Kripos-etterforsker Lisa Lunde trekker psykolog Sander Mørk inn i jakten på morderen. Mens UD insisterer på at det dreier seg om en pinlig ulykke, ser Sander og Lisa at UDs håndtering av flodbølgekatastrofen har fått skremmende konsekvenser.

Vi ønsker også tilbakemeldinger på hvilke inntrykk leserne fikk av boken. Alle som gir en tilbakemelding på boken vil ha muligheten til å vinne en bokpakke til verdi av

Kr. 2000,-

Om dere er medlem av en lesesirkel eller kjenner til en lesesirkel i deres nærmiljø, vennligst ta kontakt med Alexander Ramsland på mail alexander.ramsland@pantagruel.no eller på tlf 23272817